ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Έπεσαν οι μάσκες, σκάνδαλο ακόμη και η τιμωρία έδρας"

ΕΠΟ / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ.  (Eurokinissi Sports -- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Λίβας, Βρέντζος, Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι με την κατάθεση του Περικλή Λασκαράκη "έπεσαν οι μάσκες" και χαρακτηρίζουν "σκάνδαλο" ακόμη και την τιμωρία έδρας για μία αγωνιστική.

Μετά την κατάθεση του β' παρατηρητή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Περικλή Λασκαράκη, οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι "έπεσαν οι μάσκες" και χαρακτηρίζουν "σκάνδαλο" ακόμη και την τιμωρία έδρας για μία αγωνιστική.

"Όπως καταλάβατε όλοι, σήμερα έπεσαν οι μάσκες ξεκάθαρα. Ήρθε και ο παρατηρητής αυτός (Λασκαράκης), ο οποίος ήρθε να πει όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο ραδιόφωνο. Αυτά που είπε δεν έχουν καταγραφεί σε καμία έκθεση, κανενός. Ούτε της ΔΕΑΒ, ούτε της αστυνομίας, ούτε του παρατηρητή, ούτε των διαιτητών. Αυτά τα είδε μόνος του σε ένα χώρο που ήταν πενήντα άνθρωποι. Δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως. Ακόμη και με έδρα, μία αγωνιστική, να τιμωρηθούμε θα είναι μεγάλο σκάνδαλο. Υπάρχει η σύγχυση που δημιουργήθηκε στην αρχή επειδή η αστυνομία κατάλαβε το λάθος της να χτυπήσει ποδοσφαιριστές, τον φροντιστή. Κατάλαβαν το λάθος τους και πήγαν να τα μπλέξουν.

Είπε ότι μπήκαν 40 άτομα από εκεί. Πώς θα μπουν 40 άτομα; Από πού; Ούτε η αστυνομία δεν είχε χώρο. Μετά είπαν ότι είναι έξω τα 40 άτομα και ήταν πέντε εκεί παράγοντες του Ολυμπιακού και χτύπησαν δύο διμοιρίες. Οι μάσκες έπεσαν. Ήρθε αυτός ο κύριος το φερέφωνο του Μπέου να πει αυτά που του είπε ο Μπέος κι αυτά που έλεγε ο Μπέος στο ραδιόφωνο προχθές. Τα είπε, κανείς δεν συμφωνεί μαζί του", είναι η θέση του Ολυμπιακού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ