ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός, ένας ακόμη σκληρός αντίπαλος για τον Οσβάλντο"

"Ολυμπιακός, ένας ακόμη σκληρός αντίπαλος για τον Οσβάλντο"

Η Μπέτις θέλει να κάνει δικό της τον Πάμπλο Οσβάλντο, αλλά έχει ανταγωνιστές στην προσπάθειά της και σύμφωνα με δημοσίευμα του “diariodesevilla” ο Ολυμπιακός είναι μεταξύ των ομάδων που κινούνται για τον Ιταλοαργεντινό στράικερ.

Το όνομα του Πάμπλο Οσβάλντο φιγουράρει στη λίστα αρκετών ομάδων, που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μια απ' αυτές είναι η Μπέτις, η οποία ενδιαφέρεται εντόνως για την απόκτηση του Ιταλοαργεντινού στράικερ, όμως δεν παίζει μόνη της και έχει ανταγωνισμό σε αυτή την προσπάθειά της.

Δημοσίευμα του “diariodesevilla” αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος για τους Ανδαλουσιάνους, αναφέροντας την οικονομική δύναμη των Πειραιωτών, που έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή.

Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους, είναι ο Ολυμπιακός και αυτό περιπλέκει τα πράγματα για την Μπέτις, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη του Οσβάλντο, ο οποίος τονίζει πως έχει μιλήσει με την ισπανική ομάδα, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες σε Ευρώπη, Αργεντινή και Κατάρ και πως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ