ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Δεν υπάρχει κράτος δικαίου"

Ολυμπιακός: "Δεν υπάρχει κράτος δικαίου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Δυστυχώς στην Ελλάδα το 2018 δεν υπάρχει κράτος δικαίου! Συγχαρητήρια στον κύριο Τόσκα", η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την μη κλήση του ΠΑΟΚ σε απολογία. Το σχόλιο των πρωταθλητών για την κλήση του Ολυμπιακού.

Υπήρξε άμεση αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού αναφορικά με τη μη κλήση του ΠΑΟΚ για όλα όσα έγιναν στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η εξής...

"Ό,τι είδε όλη η Ελλάδα στα βίντεο με τους βανδαλισμούς και τα ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες , δεν έγινε ποτέ τελικά σύμφωνα με την αστυνομία! Δυστυχώς στην Ελλάδα το 2018 δεν υπάρχει κράτος δικαίου. Συγχαρητήρια στον κύριο Τόσκα" (αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη).

Συμπλήρωναν δε ότι " πλέον τα πρωταθλήματα θα τα κρίνει η αστυνομία με τη συμπεριφορά της και με τις εντολές που έχει για συμπεριφορές. Στο Καραϊσκάκη προκλήσεις και επιθετικότητα, και στα Γιάννινα και την Κέρκυρα τύφλωση, εξυπηρετήσεις και ανακοινώσεις του στυλ: 'Μπράβο που κάνατε ντου γιατί θα είχαμε χειρότερα'".

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κλήση του Ολυμπιακού από τα Πειθαρχικά Όργανα, από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ σημείωναν ότι οι εκθέσεις δεν είναι τόσο επιβαρυντικές και τόνιζαν ότι "οτιδήποτε άλλο εκτός από πρόστιμο θα είναι σκάνδαλο".

Υπενθύμιζαν επίσης όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου με τα πολύ σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ όπου μεταξύ άλλων υπήρξαν και μαχαιρώματα και ότι δεν επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης βαθμών στην ΑΕΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ