ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Δεν ασχολούμαστε με Λέσκοτ"

Ολυμπιακός: "Δεν ασχολούμαστε με Λέσκοτ"

"Μας προτάθηκε, αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθούμε", ανέφεραν από το λιμάνι σχετικά με τον Άγγλο αμυντικό. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις για Καρντόσο.

Ο Λέσκοτ που φέρεται να βρίσκεται μία ανάσα από την ΑΕΚ είχε προταθεί πολλάκις στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την πλατεία Αλεξάνδρας. Και είχε προταθεί όχι μόνο τώρα, αλλά και τον περασμένο Γενάρη.

Για διάφορους λόγους, είτε πρόκειται για την ηλικία του, είτε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν στη Σκωτία ότι κόπηκε στα ιατρικά από την Ρέιντζερς, ο Ολυμπιακός μάλλον δεν θα ασχοληθεί καθόλου με την περίπτωσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Τιάγκο Ιλόρι της Λίβερπουλ, ενώ έχει προταθεί και ο έμπειρος Φιλίπ Σεντέρος που έμεινε ελεύθερος από την Γκρασχόπερς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Όσκαρ Καρντόσο, από τον Ολυμπιακό διέρρεε ότι ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τράμπζονσπορ και πώς ακόμα δεν είναι τίποτα τελειωμένο.

Στην Παραγουάη επιμένουν πάντως ότι ο Καρντόσο είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/8) στη χώρα μας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ