ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0

Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0
INTIME SPORTS

Ισόπαλος δίχως τέρματα αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο "Sports Complex Stadium" με αντίπαλο την Αντάλιασπορ, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στο "Afyon Cup".

Με την ήττα (3-2) από την Φενέρμπαχτσε και μια ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στην Αντάλιασπορ, ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (23/7) ολοκλήρωσε την παρουσία του στο "Afyon Cup", που διεξήχθη στο Αφιόν Καραχισάρ της Τουρκίας.

Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε τους Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Βούρο, Μαζουακού, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Ντοσεβί και Ολαϊτάν για την αρχική ενδεκάδα, πάντα σε διάταξη 4-2-3-1.

Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0
INTIME SPORTS

Οζένκ, Σιμσέκ, Αράτ, Τσελούστκα, Αϊτάκ, Τσίκο, Μπεκμεζκί, Ακμπάμπα, Μπασάν, Κίλιτς, Μπιλά στο βασικό σχήμα της Αντάλια, επίσης σε διάταξη 4-2-3-1.

Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι διοργανωτές τίμησαν τον Ολυμπιακό για την συμμετοχή του στο "Afyon Cup".

Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0
INTIME SPORTS

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Sports Complex Stadium"

Διαιτητής: Αλπέρ Ουλουσόι

Βοηθοί: Εμρέ Σουνά, Σεζγκίν Τσινάρ

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουακού (46' Νικολάου), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Ζντιέλαρ (46' Φορτούνης), Φουστέρ (46' Ντομίνγκες), Ντουρμάζ (46' Πάρντο), Ντοσεβί (72' Μπενίτες), Ολαϊτάν (46' Χάρα).

Αντάλιασπορ (Σιμσέκ): Οζένκ (67' Ντεμίρ), Σιμσέκ (56' Καντεμίρ), Αράτ (67' Αταλάι), Τσελούστκα (27' λ.τ. Γκορ), Αϊτακ, Τσίκο, Μπεκμεζκί (58' Γιλντιρίμ), Ακμπάμπα (58' Ντιαρά), Μπασάν, Κίλιτς (56' Λαζάρεβιτς), Μπιλά (66' Αράς).

Γκολ: -/-

Κάρτες: - / 49' Γκορ, 77' Γιλντιρίμ

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια

Με τον Μάρκο Σίλβα να επιμένει στην πίεση ψηλά και την σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ο Ολυμπιακός είχε κάποιες εκλάμψεις στο παιχνίδι του στο πρώτο μέρος, δίχως πάντως να καταφέρνει να απειλήσει ευθέως την αντίπαλη εστία.

Κυρίως από το πλάι προσπάθησε να αναπτυχθεί ο Ολυμπιακός, υπήρχαν διαστήματα που οι συνεργασίες βγήκαν, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" υστέρησαν στις τελικές αποφάσεις. Η Αντάλιασπορ από την πλευρά της ήθελε να κλείνει σωστά τους χώρους και να ψάξει μια πάσα στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού προκειμένου να απειλήσει.

Με τον Ζντιέλαρ να έχει σωστή πρώτη πάσα, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα επιχείρησαν πότε από δεξιά και πότε από αριστερά να δημιουργήσουν ρήγματα στην τουρκική άμυνα.

Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0
INTIME SPORTS

Η Αντάλια από την πλευρά της απείλησε ουσιαστικά μόνο στο 20', όταν Μαζουακού έχασε τον παίκτη στην πλάτη του και στην σέντρα που ήρθε από δεξιά, ο Κίλιτς σούταρε με το αριστερό αλλά αστόχησε.

Καλύτερος στην επανάληψη

Μπουχαλάκης, Πάρντο, Ντομίνγκες, Νικολάου, Φορτούνης και Χάρα αντί για Κασάμι, Ντουρμάζ, Ζντιέλαρ, Μαζουακού, Ολαϊτάν και Φουστέρ, ήταν οι αλλαγές του Μάρκο Σίλβα με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ψηλά με συνέπεια, απέκτησε καλύτερο έλεγχο της μπάλας, ωστόσο εξακολουθούσε να πάσχει στην εκτέλεση. Στο 48' και το 51' ο Χάρα δεν μπόρεσε να βρει στόχο, ενώ τον μιμήθηκε ο Πάρντο -από δύσκολη γωνία είναι η αλήθεια- στο 69'.

Με την είσοδο του Μπενίτες στο 72', ο Ολυμπιακός πήρε βοήθειες επιθετικά στον άξονα, ωστόσο η αγωνιστική απραξία του Παραγουανού στοίχισε σε 1-2 καλές προϋποθέσεις για γκολ.

Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0
INTIME SPORTS

Στις μέρες που μεσολαβούν μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία, ο Μάρκο Σίλβα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τους παίκτες που θα κρατήσει κοντά του και αυτούς που θα "κόψει" από το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ