ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοταχώς για sold out ενόψει Παναθηναϊκού!

Ολοταχώς για sold out ενόψει Παναθηναϊκού!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 27000 έφτασε η προπώληση των εισιτηρίων, την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, για το ντέρμπι της Κυριακής (6/11, 19:30) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (6/11, 19:30) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στη "μητέρα των μαχών" του ελληνικού ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων η Τρίτη (1/11) και επικράτησε ένας... πανζουρλισμός στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα "μαγικό χαρτάκι" που θα τους εξασφαλίσει την παρουσία στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Η προπώληση έφτασε τις 27000 (!) και όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι έφτασε η ώρα για το πρώτο φετινό sold out στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ περισσότεροι από 25000 φίλοι των Πειραιωτών είχαν δώσει το παρών στις κερκίδες του γηπέδου, ωστόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό αναμένεται να μην "πέφτει καρφίτσα" στο Φάληρο, αφού το πλέον ορατό ενδεχόμενο είναι να εξαντληθούν τα εισιτήρια εντός της Τετάρτης (2/11).

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το πρωί της αυριανής ημέρας, τόσο από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", όσο και μέσω internet.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ερυθρόλευκο χρυσάφι μέσω Champions League
Λεάλι: "Πρώτα η Αστάνα, μετά ο Παναθηναϊκός"
Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού στην εθνική Νέων
Ο Μαρτίνς για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό
Χωρίς Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα με Αστάνα
Πανικός για τα εισιτήρια στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ