ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Λεάλι!

Έρχεται ο Λεάλι!

Οι Ιταλοί αποκάλυψαν την συμφωνία Γιουβέντους - Ολυμπιακού για τον Νικόλα Λεάλι και ο 23χρονος πορτιέρε φτάνει στην Ελλάδα στις 20:30 το απόγευμα της Τετάρτης (6/7).

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (5/7), ο Ολυμπιακός ξεχώρισε τον Νικόλα Λεάλι για την ενίσχυση στην θέση του γκολκίπερ, με τον Ιταλό να αναπληρώνει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ρομπέρτο, με τον Ισπανό να μετακομίζει στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Εσπανιόλ.

Οι λεπτομέρειες που απέμεναν προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ολυμπιακό, μοιάζουν να διευθετήθηκαν, καθώς πληθώρα δημοσιευμάτων στην Ιταλία αποκάλυψαν το μεσημέρι της Τετάρτης (6/7) ότι ο Νικόλα Λεάλι μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους".

Η επιβεβαίωση της συμφωνίας ήρθε ουσιαστικά όταν έγινε γνωστό ότι ο παίκτης φτάνει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 20:30 το απόγευμα της Τετάρτης!

Οι γείτονες υπογραμμίζουν ότι ο 23χρονος πορτιέρε αφήνει τους "μπιανκονέρι" με προορισμό τον Πειραιά, ως δανεικός στον Ολυμπιακό που διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ωστόσο η Γιουβέντους διατηρεί το δικαίωμα επαναγοράς του παίκτη με συγκεκριμένο ποσό (buy back price) το οποίο έχει ήδη συμφωνηθεί ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Και αυτό διότι στον ιταλικό σύλλογο πιστεύουν στις ικανότητες του Λεάλι, θεωρώντας ότι έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε τερματοφύλακα πρώτης γραμμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Σε διαπραγματεύσεις η Λιόν για Μαζουακού"
Κάτι κάνει λάθος ο Γιαννιώτας
Βίκτορ σε Γιαννιώτα: "Δεν σε υπολογίζω"
Λεάλι για τη θέση του τερματοφύλακα
Ο Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ