ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο των Σχολών

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο των Σχολών

Την Κυριακή (11/10) ολοκληρώθηκε το διήμερο Σεμινάριο Επιμόρφωσης των Σχολών του Ολυμπιακού, το οποίο διοργάνωσε η Διεύθυνση Ακαδημίας. Περισσότεροι από 150 οι συμμετέχοντες από τις 42 Σχολές του Δικτύου.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Σεμινάριο Επιμόρφωσης των Σχολών του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα της 2ης μέρας αφορούσε την εκγύμναση των παικτών, την ψυχολογία και θέματα διατροφής. Περισσότεροι από 150 οι συμμετέχοντες από τις 42 Σχολές του Δικτύου. Όλοι παρέλαβαν τον προπονητικό προγραμματισμό της Ακαδημίας και δώρα από τους χορηγούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Το μεσημέρι της Κυριακής ολοκληρώθηκε το διήμερο Σεμινάριο Επιμόρφωσης των Σχολών του Ολυμπιακού το οποίο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Διεύθυνση Ακαδημίας. Οι περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες από τις 42 Σχολές του Δικτύου είχαν την ευκαιρία μέσα σ’ ένα διήμερο να ενημερωθούν για τις αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά και όλες τις παραμέτρους που κάνουν επιτυχημένο ένα ποδοσφαιριστή, ένα προπονητή και μια Σχολή Ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας ξεκίνησε με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που αφορούσε την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών το οποίο παρουσίασε ο γυμναστής της Κ-20 κ. Ρωσίδης και το είχε ετοιμάσει με την βοήθεια των κ.κ Αμπατζίδη, Κολολυθά. Το επόμενο θέμα αφορούσε τις εργομετρικές μετρήσεις με τον κ. Νίκο Δρακογιαννόπουλο να αποκαλύπτει τα μυστικά της δουλειάς του στους προπονητές. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συνεργασία με τον κ. Δρακογιαννόπουλο και την Life Ergo και αυτή η συνεργασία αφορά και το Δίκτυο Σχολών του.

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο των Σχολών
INTIME SPORTS

Ο Καθηγητής Ψυχολογίας και συνεργάτης της Ακαδημίας κ. Ζαρώτης καθήλωσε τους προπονητές και τα στελέχη των Σχολών αναλύοντας θέματα που άπτονται των σχέσεων των ποδοσφαιριστών με τους προπονητών αλλά και το ρόλο των γονέων.

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο των Σχολών
INTIME SPORTS

Η Κλινική Διατροφολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλου εξήγησε σε όλους ότι «είμαστε ότι τρώμε» και ανέλυσε το θέμα της διατροφής δίνοντας χρηστικές οδηγίες σε όλους.

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο των Σχολών
INTIME SPORTS

Ο Τεχνικός Σύμβουλος και σκάουτερ της Ακαδημίας κ. Γιώργος Αμανατίδης αφού μίλησε για τις απίστευτες παροχές του Ολυμπιακού προς τα παιδιά και τους προπονητές της Ακαδημίας και των Σχολών ανέπτυξε μεταξύ άλλων το θέμα του σκάουτινγκ, των χαρακτηριστικών κάθε θέσης αλλά και το ρόλο των προπονητών στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών.

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο των Σχολών
INTIME SPORTS

Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνος ολοκλήρωσε το Σεμινάριο αναπτύσσοντας το αλφαβητάρι της επιτυχίας της κάθε Σχολής ενώ αναλύθηκαν και θέματα που αφορούν τα ΜΜΕ. Τους συνέδρους εκτός από τον κ. Νάνο ευχαρίστησε και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης. Το φετινό Σεμινάριο είχε ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών και όλοι έδωσαν την υπόσχεση ότι το 2016 θα το… σπάσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τον προπονητικό προγραμματισμό της Ακαδημίας και δώρα από τους χορηγούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δήλωση κ. Γιώργου Παύλου

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου μετά από την ολοκλήρωση ενός ακόμη επιτυχημένου Σεμιναρίου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τόνισε:

"Άλλο ένα σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι δούλεψαν για να είναι επιτυχημένο αυτό το σεμινάριο και πιστέψτε είναι πάρα πολλοί. Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα ελάχιστα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά κλάμπ που διαθέτει και βασίζεται σ’ ένα τόσο μεγάλο και ενεργό δίκτυο Σχολών. Περισσότερες από 42 Σχολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις ΗΠΑ είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και 7000 παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον αγαπημένο τους σύλλογο.

Είναι καθήκον μας να ενημερώνουμε και να εξελίσσουμε τους συνεργάτες μας στις Σχολές αφού εκείνοι με την σειρά τους θα μεταφέρουν την γνώση που πήραν από το σεμινάριο στα παιδιά μας για να γίνουν καλύτερα και να αξιοποιήσουμε το ταλέντο τους. Οι Σχολές του Ολυμπιακού βασίζονται σε δυο άξονες. Θέλουν πρώτον να αξιοποιήσουν το ταλέντο που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αμερική και δεύτερον να δείξουν το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού.

Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας. Φέτος το Δίκτυο Σχολών γιορτάζει 15 χρόνια ζωής και με όπλο την τεράστια εμπειρία και την άρτια οργάνωση εργαζόμαστε πιστά και ενδελεχώς για να δώσουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους. Δουλεύουμε καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον".

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο των Σχολών
INTIME SPORTS

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ