ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε με ξεχωριστή επιτυχία το 6ο Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, που πραγματοποιήθηκε σε δύο ξεχωριστά κομμάτια το Σαββατοκύριακο (8-9/10) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, που φιλοξενήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης", παρουσία 160 προπονητών και στελεχών από τις 45 Σχολές των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το «6ο Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού» που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Σχολών και την Διεύθυνση Ακαδημίας το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Σεμιναρίου το «σπίτι» του Ολυμπιακού, το «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε τις πύλες του για να «φιλοξενήσει» τους περισσότερους από 160 προπονητές και στελέχη των 45 Σχολών του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το Σεμινάριο χωρίστηκε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο θεωρητικό κομμάτι το οποίο «φιλοξενήθηκε» το Σάββατο 8/10 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το πρακτικό το οποίο έγινε την Κυριακή 9/10 στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Παύλου: «Συνεχής προσφορά σε προπονητές και παιδιά»

Μετά από επιθυμία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργου Παύλου το Σεμινάριο «φιλοξενήθηκε» στο «Γ. Καραϊσκάκης και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια απ’ όλους. Ο κ. Παύλου μετά από την ολοκλήρωση του θέλησε να ευχαριστήσεις όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το Σεμινάριο και φυσικά τους προπονητές των Σχολών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παύλου: «Θα ήθελα ν’ ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια σ’ όσους δούλεψαν για να διοργανωθεί και φέτος το Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Πιστέψτε δεν ήταν και λίγοι αυτοί που εργάστηκαν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και συνεργάτες από το «Γ. Καραϊσκάκης» που δούλεψαν για να «φιλοξενηθεί» εκεί με επιτυχία το πρώτο μέρος.

Το Σεμινάριο τελούσε υπό την αιγίδα των Διευθύνσεων Σχολών και Ακαδημίας των οποίων ηγούνται οι κ.κ Βασίλης Νάνος και Θόδωρος Ελευθεριάδης. Το Σεμινάριο που έχει γίνει θεσμός αφού πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά είχε ως σκοπό να μεταφέρει την γνώση και την εμπειρία των προπονητών και των στελεχών της Ακαδημίας στους προπονητές των Σχολών μας και εκείνοι με την σειρά τους να μεταδώσουν όλα όσα έμαθαν στα παιδιά. Είτε στα παιδιά που βλέπουν το ποδόσφαιρο μόνο ως διασκέδαση είτε στα παιδιά που είναι σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο ποιοτικά και ποσοτικά ενεργό δίκτυο Σχολών στην Ελλάδα και είναι υποχρεωμένος να προσφέρει γνώση και να είναι πάντα πρωτοπόρος. Φέτος στο Σεμινάριο συμμετείχαν περισσότεροι από 160 προπονητές από όλες τις Σχολές μας να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους και να τους διαβεβαιώσω πως θα είμαστε δίπλα τους για να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Η παρουσία του Ιμπαγάσα

Καλεσμένος στην εκδήλωση-θεσμό για τις Σχολές και την Ακαδημία του Ολυμπιακού ήταν ο παλιός άσος της ομάδας μας και νυν συνεργάτης του κ. Μπέντο, Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός που καταχειροκροτήθηκε με την είσοδο του στην αίθουσα του «Γ. Καραϊσκάκης» καλωσόρισε τους προπονητές των Σχολών, τους τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια ενώ δέχτηκε πολλές ερωτήσεις απαντώντας σ’ όλες.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Τιμή στον μεγάλο αρχηγό

Τιμώμενο πρόσωπο φέτος από τις Σχολές ήταν ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού, κ. Κούλης Καραταϊδης. Ο επικεφαλής της Σχολής μας στο Μενίδι παρέλαβε ως δώρο από τον Αριέλ Ιμπαγάσα τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού και τον ευχαρίστησε τονίζοντας παράλληλα: «Ο Άριελ ήταν ένας παίκτης που χαιρόσουν να τον βλέπεις. Πάντα ήμουν υπέρ των πολύ καλών ξένων ποδοσφαιριστών που κάνουν την διαφορά. Είμαι όμως και υπέρ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και πρέπει να τους στηρίξουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε».

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Μαραθώνιος… γνώσης

Το Σεμινάριο ως προς το θεωρητικό του κομμάτι που αναπτύχθηκε το Σάββατο ήταν ένας… μαραθώνιος γνώσεων και φυσικά τον μαραθώνιο… τον άρχισαν εκείνοι που αντέχουν περισσότερο. Οι γυμναστές της Ακαδημίας! Ο Θανάσης Ρωσίδης μαζί με τους Νίκο Κολοκυθά, τον Κώστα Σοφιανό και τον Κώστα Λιούγκο μετά από τον πρόλογο του Διευθυντή του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνου πήραν την… σκυτάλη και ανέλυσαν τα θέματα «Προπόνηση Ταχύτητας» και «Προθέρμανση Αγώνα», με την «βοήθεια» πολλών video.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Να μιλήσουμε για τακτική

Το ποδόσφαιρο είναι δύναμη, αντοχή αλλά είναι και τακτική. Οι ειδικοί σ’ αυτό το θέμα, οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μίλησαν στους προπονητές των Σχολών για θέματα τακτικής και προπόνησης. Ο τεχνικός της Κ-20 Βασίλης Βούζας ανέλυσε το θέμα «Μοντέλο Προπόνησης», ο προπονητής της Κ-17 κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης μαζί με τον προπονητή της Κ-15 κ. Νίκο Τοπολιάτη ανέλυσαν το θέμα «Επιθετική Λειτουργία Δυο Γραμμών» ενώ ο τεχνικός της Κ-16 κ. Τάσος Θέος ασχολήθηκε στην παρουσίαση του στις στατικές φάσεις. Οι προπονητές της Ακαδημίας δέχτηκαν δεκάδες ερωτήσεις και ικανοποίησαν με τις απαντήσεις τους και τον απαιτητικό συνάδελφο τους από το Δίκτυο Σχολών.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Και εγένετο το «Life outside the box»

Στο Σεμινάριο παρουσιάστηκε από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θόδωρο Ελευθεριάδη και τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Νάνο και το νέο σπουδαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο έχει λάβει τον τίτλο «Life outside the box». Είναι ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις δράσεις της Ακαδημίας εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και εκτός από την Ακαδημία θα εφαρμοστεί και από τις Σχολές. Ο κ. Ελευθεριάδης μίλησε στον χρόνο του για την λειτουργία της Ακαδημίας, τους στόχους και το πλάνο γι’ αυτή τη χρονιά, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση της τέχνης με το ποδόσφαιρο. Ο Μπομπ Μάρλεϊ έπαιζε ποδόσφαιρο, όπως και ο Αλμπέρ Καμύ και αρκετοί άλλοι «υπηρέτες» των τεχνών, των γραμμάτων και της μουσικής. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο… ποδόσφαιρο. Για την άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου και την σημασία της εκπαίδευσης έξω από το… χόρτο μίλησε και ο προπονητής της Κ-10 Ιάκωβος Χατζηράπτης. Επιπλέον ο κ. Γαλάνης ανέλυσε τον ρόλο της τεχνολογίας στα τμήματα υποδομής.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Προσοχή στον αντίπαλο

Η «κατασκοπεία», η ανάλυση του αντιπάλου είναι ένα από τα μεγάλα… όπλα στα χέρια ενός προπονητή. Ο ειδικός σ’ αυτό το κομμάτι, ο Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος είναι για χρόνια στο τμήμα σκάουτινγκ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ανέλυσε στους προπονητές τα πάντα γύρω την επιστήμη του σκάουτινγκ και την ανάλυση του αντιπάλου. Επιπλέον μίλησε και για τον τρόπο δουλειάς του Ολυμπιακού και την ανίχνευση νέων ταλέντων χρησιμοποιώντας πολύ εύστοχα παραδείγματα. Για τον τρόπο ανάλυσης και αξιολόγησης των αντιπάλων της Ακαδημίας μίλησε και η προπονήτρια της Κατερίνα Φαλίδα.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Ο άσος σε… μεγέθυνση

Το λάθος του τερματοφύλακα στοιχίζει πιο ακριβά για την ομάδα απ’ ότι τα λάθη των άλλων παικτών γιατί πολλές φορές διορθώνεται. Η ώρα της ανάλυσης της θέσης του τερματοφύλακα έφτασε και ένας νέος ομιλητής στο Σεμινάριο αλλά πολύ παλιός στην προπόνηση τερματοφυλάκων και στον Ολυμπιακό ο Αλέκος Ράντος έλαβε τον λόγο. «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας. Μ’ εσάς που εκπαιδεύεται το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ο οποίος με την μεγάλη του εμπειρία έκανε τις παρατηρήσεις του και τις επισημάνσεις του για την θέση να μοιάζουν … παιχνιδάκι για όλους. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής τερματοφυλάκων ο οποίος εκπαιδεύει και τις Σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη, Σωκράτης Κοψαχείλης, ο οποίος με την βοήθεια videoέδειξε τι να μην κάνουν οι τερματοφύλακες για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους και σίγουρη την θέση τους.

Μοντέλα… προπονητών

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε για «Μοντέλα Προπόνησης» αλλά ο Τάσος Πάντος ανέφερε τα «Μοντέλα Προπονητών». Ο τεχνικός της Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην μετάβαση του από τον ρόλο του ποδοσφαιριστή σ’ εκείνο του προπονητή και για τις συμβουλές που κράτησε από τους προπονητές του. Εν συνεχεία μίλησε και για τον τρόπο δουλειάς και τον τρόπο προσέγγισης των παικτών και του ποδοσφαίρου από τους Νίκο Αλέφαντο, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ερνέστο Βαλβέρδε με τους οποίους φυσικά και δούλεψε στον Ολυμπιακό.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Η ώρα του γιατρού

Σεμινάριο για το Ποδόσφαιρο χωρίς ιατρικά θέματα δεν νοείται… Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος το Σεμινάριο τίμησε με την παρουσία του ο γιατρός του Ολυμπιακού κ. Χρήστος Θέος ο οποίος …μετέφερε στους προπονητές των Σχολών τις γνώσεις του για ιατρικά θέματα που αντιμετωπίζουν και θ’ αντιμετωπίσουν για σε παιδιά των ηλικιών που εκπαιδεύουν. Όλα στο … μικροσκόπιο. Στην ενότητα των ιατρικών θεμάτων εντάσσεται και η διάλεξη του Αθλητικού Ψυχολόγου της Ακαδημίας και των Σχολών κ. Γιάννη Ζαρώτη. Επιπλέον ο κ. Νίκος Δρακογιαννόπουλος μίλησε για την σημασία των εργομετρικών ελέγχων που πραγματοποιεί τα τελευταία δυο χρόνια η Διεύθυνση Σχολών και η Life Ergo σε δεκάδες Σχολές στην Ελλάδα.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Η μαγεία του «Γ. Καραϊσκάκης»

Το «Γ. Καραϊσκάκης» μαγεύει από μόνο του… Οι προπονητές και τα στελέχη όλων των Σχολών μας όταν άνοιξε η κεντρική πύλη του δεν… χόρταιναν να το βλέπουν και να το φωτογραφίζουν. Έβλεπες την ώρα του Σεμιναρίου κλεφτές… ματιές έξω στο γήπεδο, στις θύρες, στην σημαία του Ολυμπιακού που κυμάτιζε στην απέναντι πλευρά. Το μυαλό έφευγε για λίγο και συνειδητοποιούσε την πραγματικότητα. Πρώτη ομάδα, Ακαδημία, Σχολές: Μια οικογένεια. Οι προπονητές πάτησαν το χόρτο του «Γ. Καραϊσκάκης», στήθηκαν στο κέντρο για να …τους απαθανατίσει ο φωτογράφος και να περάσουν στην ιστορία. Όλοι τους είναι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στην περιοχή τους. Το Σεμινάριο τους έδωσε την δυνατότητα να ξεναγηθούν από τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κωνσταντίνο Καρδιασμένο στα αποδυτήρια, στο στούντιο, στην αίθουσα Τύπου και σ’ άλλους εσωτερικούς χώρους του «Γ. Καραϊσκάκης». Φυσικά στο μεσημεριανό διάλλειμα όλοι όσοι συμμετείχαν στο Σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν στο “Vammos”.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Άπαντες παρέλαβαν κατά την είσοδο τους στο γήπεδο την διαπίστευση τους και φυσικά την μπλούζα του Σεμιναρίου από την Adidas. Στο περιθώριο της πρώτης ημέρας ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δια του Γενικού Γραμματέα του κ. Αντώνη Γλύκα βράβευσε τους Βετεράνους του Ολυμπιακού που εργάζονται στην Ακαδημία και στις Σχολές αλλά και τους Θόδωρο Ελευθεριάδη και Χρήστο Θέο για την προσφορά τους .

Από τη θεωρία στην πράξη

Το… μενού της Κυριακής είχε Ρέντη! Όλοι οι προπονητές των Σχολών μετέβησαν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού όπου παρακολούθησαν τον αγώνα της Κ-16 του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και τον ανέλυσαν χωρισμένοι σε topics ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν προπόνηση τερματοφυλάκων σε παιδιά της Ακαδημίας από τον Αλέκο Ράντο, τον Φώτη Στρακόσια, τον Χρήστο Θεοδώρου και τον Μάκη Βενιαμίν. Οι προπονητές της Ακαδημίας Φώτης Παπαπαναγής και Γιώργος Παπακωστούλης έδειξαν πάντα με την βοήθεια παιδιών από τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας τα… πάντα μέσα στο γήπεδο ενώ ο γυμναστής Βαγγέλης Κουτσογιάννης έδειξε το “FIT LIGHT TRAINER”. Φυσικά όλοι οι προπονητές πήραν με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, αναμνηστικό δίπλωμα, την ύλη του Σεμιναρίου και τον νέο οδηγό της Ακαδημίας για θέματα ιατρικής, πρόληψης, υγιεινής και εργομετρικών.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Απολογισμός…

Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Νάνος κλείνοντας το Σεμινάριο ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και μίλησε για το έργο που πραγματοποιήθηκε στις Σχολές την περίοδο 2015-16 αλλά και για το πλάνο της νέας χρονιάς. Οι Σχολές που έκλεισαν τον Σεπτέμβριο 16 χρόνια ζωής, αναβαθμίζονται κάθε χρόνο σ’ όλα τα επίπεδα. Το πιο ... παλιό και μεγάλο Δίκτυο Σχολών στην Ελλάδα , αυτό του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει 45 Σχολές στην επικράτεια, στην Κύπρο και στις ΗΠΑ στις οποίες καθημερινά εκπαιδεύονται περισσότερα από 8000 παιδιά. Παιδιά τα οποία συνεχίζουν να ονειρεύονται ως μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού της οποίας ηγείται ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο οποίος έχει αναβαθμίσει τα πάντα στην Ακαδημία και στις Σχολές τα τελευταία έξι χρόνια. Ονειρεύονται γιατί στην Ακαδημία και στο Δίκτυο Σχολών όλοι υπό την καθοδήγηση του Διευθύνων Συμβούλου της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου δουλεύουν «σκληρά» και με μεράκι μ’ έναν στόχο. Ένα καλύτερο μέλλον…

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Είπαν για το Σεμινάριο

Βασίλης Νάνος (Διευθυντής Δικτύου Σχολών): «Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τους συνεργάτες μας απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για να τους προσφέρουμε την γνώση εκείνη που θα τους βοηθήσει να εκπαιδεύσουν τα 8000 και πλέον παιδιά του Δικτύου. Το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού είχε την … τύχη να φιλοξενηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο Ρέντη που είναι κάτι που ενθουσίασε τους πάντες. Το «σπίτι» μας, το «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε γι’ όλους όσοι είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και επιτελούν σπουδαίο έργο στις πόλεις τους. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο αθλητισμός. Είναι πολιτισμός, είναι κοινωνικές δράσεις, είναι προσφορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των Σχολών την Διοίκηση και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη αλλά και τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Παύλου για όλα όσα προσφέρουν στο Δίκτυο».

Βασίλης Βούζας (Προπονητής Κ-20): «Στόχος του Σεμιναρίου ήταν να δώσει στους προπονητές όλες εκείνες τις γνώσεις που θα τους βοηθήσουν για να πετύχουν στο δύσκολο έργο τους. Στον Ολυμπιακό ποντάρουμε πολλά στις Σχολές. Είναι μέλος της οικογένειας μας και είναι οι άνθρωποι μας σ’ όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στις ΗΠΑ. Πολλά παιδιά από την Ακαδημία μας προέρχονται από τις Σχολές και θέλουμε οι Σχολές ν’ ανεβάζουν το επίπεδο τους κάθε χρόνο για να μας στέλνουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές».

Δημήτρης Μαυρογενίδης (Προπονητής Κ-17): «Νομίζω ότι στο Σεμινάριο είχε τοποθετηθεί πολύ ψηλά ο πήχης από την Ακαδημία και θεωρώ πως καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Για άλλη μια χρονιά οι προπονητές των Σχολών, που είναι πολλοί αξιόλογοι, είχαν την ευκαιρία να μάθουν νέα πράγματα και να τα εφαρμόσουν στα παιδιά».

Φώτης Κωνσταντινίδης (Σχολή Κομοτηνής): «Είμαστε από τις νέες Σχολές του Ολυμπιακού και ερχόμαστε πρώτη φορά στο Σεμινάριο. Δεν υπάρχει κάτι πιο αξιόλογο στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και εμείς στην Κομοτηνή επιλέξαμε να μπούμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός μας δίνει τα όπλα να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για το ποδόσφαιρο μας».

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Μάριος Κουδελής (Σχολές Κύπρου): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Παύλου και στον κ. Νάνο για αυτή την σπουδαία εκδήλωση. Είναι ένα Σεμινάριο πολύ υψηλών προδιαγραφών και «φιλοξενείται» στο σπίτι μας στο Καραϊσκάκη. Τι άλλο να ζητήσουμε; Εμείς στην Κύπρο πορευόμαστε με Σχολές σ’ όλο το νησί για δέκα χρόνια μαζί με τον Ολυμπιακό και συνεχίζουμε δυνατά. Έχουμε δώσει φυσικά το παρών σ’ όλα τα Σεμινάρια του Ολυμπιακού. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μας κάλεσε στο AspireAcademyGlobalSummitστην Ολλανδία. Ήταν μοναδική εμπειρία για όλους μας».

Θόδωρος Παρθένης (Σχολή Καρδίτσας): «Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει συνεχώς γιατί είναι πρώτος και ο μεγαλύτερος σύλλογος στη χώρα. Το Σεμινάριο αυτό μας δίνει τη δύναμη και την γνώση να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο να είσαι μέλος αλλά προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο».

Βαγγέλης Σπανός (Σχολή Μυτιλήνης): «Η γνώση είναι δύναμη και ο Ολυμπιακός για 16 χρόνια μας την προσφέρει κάθε ημέρα, κάθε χρόνο και σε μεγαλύτερη δόση. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ως Σχολή Μυτιλήνης στο Δίκτυο του Ολυμπιακού. Το Σεμινάριο είναι μεγάλο σχολείο γι’ όλους εμάς τους προπονητές γιατί έχουμε την τύχη ν’ ακούσουμε τα θέματα των προπονητών της καλύτερης Ακαδημίας στην Ελλάδα».

Ολοκληρώθηκε το 6ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Γιάννης Γούναρης (Σχολή Θεσσαλονίκης): «Αυτό το γήπεδο ξυπνάει πάντα σ’ εμένα ωραίες αναμνήσεις. Μιας ποδοσφαιρικής ζωής που πέρασα στον Ολυμπιακό. Τώρα από την Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη είμαι πάλι εδώ. Ακούσαμε πολύ σημαντικά πράγματα και για άλλη φορά διαπίστωσα την σπουδαία οργάνωση του Ολυμπιακού. Στη Θεσσαλονίκη δουλεύουμε κάθε ημέρα για το καλύτερο και δεν το κρύβουμε πως θέλουμε κάποια παιδιά από την Σχολή μας να περάσουν εάν αξίζουν τις πύλες του Ρέντη και να παίξουν στον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ