ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε το 6ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής

Ολοκληρώθηκε το 6ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι του Σαββάτου (10/6) ολοκληρώθηκε το 6ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Παρουσία των προπονητών της Ακαδημίας διεξήχθησαν οι αγώνες.

Το πρωτάθλημα αρχίζει από τον Οκτώβρη και μετά την κανονική περίοδο και τα play offs έρχονται οι τελικοί. Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο (10/6) παρουσία του Λεόνε, των γονέων και των προπονητών της Ακαδημίας στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη το 6ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής! Στο Πρωτάθλημα που έχει εδραιωθεί πλέον ως ένα από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα στην Αττική συμμετείχαν όλη τη χρονιά περισσότερα από 1500 παιδιά από 18 Σχολές!

Το Πρωτάθλημα αρχίζει κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο και συμμετέχουν ομάδες από τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες μετά από την κανονική περίοδο και τα πλέι οφ παίζουν τους τελικούς!

Οι σπουδαίοι αυτοί αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο παρουσία του Λεόνε, των γονέων και των προπονητών της Ακαδημίας στο Ρέντη. Τα παιδιά έδωσαν... ρέστα μέσα στο γήπεδο και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα και τις αγκαλιές όλων όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το πιο δυνατό χειροκρότημα απέσπασαν βέβαια τα παιδιά από τα Ειδικά Σχολεία του Ολυμπιακού τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός "Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό". Η ξεχωριστή αυτή ομάδα της Ακαδημίας μας έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την Σχολή Ταύρου και ... έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η οικογένεια των Σχολών γιόρταζε και στο Ρέντη ήταν εκπρόσωποι από όλες τις Σχολές της Αττικής, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηλίας Σαββίδης ο οποίος κατέκτησε και κούπα με την Σχολή Μενιδίου, οι προπονητές της Ακαδημίας Σωκράτης Κοψαχείλης και Κατερίνα Φαλίδα, οι οποίοι μαζί με τους επικεφαλής των Σχολών έκαναν τις απονομές. Φυσικά το παρών έδωσε ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και οι συνεργάτες του, που δούλεψαν για να στεφτεί με επιτυχία η τελική φάση. Μετά από τους τελικούς δόθηκαν κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικά συμμετοχής και δώρα στους MVP και στους τερματοφύλακες.

Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος μιλώντας μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων σημείωσε:

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να διοργανώνει το δικό του Πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε δειλά πριν από έξι χρόνια και αυτό το Πρωτάθλημα χάρις στην συμβολή του κ. Γιώργου Παύλου, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στις Σχολές, έχει γιγαντωθεί. Πρωταγωνιστές σ' αυτό το Πρωτάθλημα είναι τα παιδιά. Περισσότερα από 1500 παιδιά συμμετέχουν στους αγώνες που γίνονται όλο τον χρόνο σ' όλη την Αττική και πιστέψτε με θα ήθελαν να παίζουν και τα παιδιά των Σχολών μας από την επαρχία.

Ευχαριστώ πολύ τους επικεφαλής των Σχολών, τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές των Σχολών για την προσπάθεια τους και την επιτυχία τους. Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο οι Σχολές σε Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ, Αλβανία έχουν περισσότερα από 8000 παιδιά. Το Δίκτυο Σχολών μεγαλώνει συνεχώς αφού επενδύουμε στην ποιότητα και αυτό φέρνει όλο και περισσότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου δίπλα μας".

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και νυν προπονητής της Σχολής Μενιδίου κ. Ηλίας Σαββίδης τόνισε: "Ήταν μια όμορφη ημέρα για όλους. Είδαμε τα παιδιά να χαμογελούν και να διασκεδάζουν. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή γι' όλους μας. Για τα παιδιά μας παλεύουμε και πασχίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια που δεν έχει σύνορα και περιορισμούς. Η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή για όλους".

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και προπονητής της Ακαδημίας κ. Σωκράτης Κοψαχείλης είπε: "Έχω την τύχη όλη τη χρονιά μαζί με την κα Φαλίδα να κάνω προπονήσεις στους τερματοφύλακες των Κεντρικών Σχολών. Είναι τιμή μου και χαρά μου να μεταφέρω τις γνώσεις μου σ' αυτά τα παιδιά. Όλοι μαζί εδώ γιορτάσαμε στο σπίτι μας στο Ρέντη και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά περιμένουν με αγωνία τη νέα περίοδο. Πολλά απ' αυτά τα παιδιά των Σχολών μας στελεχώνουν τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αυτό μας κάνει περήφανους".

Αναλυτικά οι τελικοί:

Αστεράκια 2010-11

Ένωση Ρέντη - Ταύρος 3-1

MVP: Μπερνιδάκης (Ένωση Ρέντη)

MVP τερματοφύλακας: Μακούσης (Ταύρος)

Pro junior 2008-09

Μενίδι - Άλιμος 6-1

MVP: Μαρτόπουλος (Άλιμος)

MVP τερματοφύλακας: Αντωνόπουλος (Μενιδι)

Junior 2006-07

Ρέντη - Μενίδι 1-0

MVP: Βλαμης (Ρέντη)

MVP τερματοφύλακας: Φυτοζίδης (Μενιδι)

Παμπαίδες 2004-05

Άλιμος - Ταύρος 1-1 (4-2 στα πέναλτι)

MVP: Γιαννόπουλος

MVP τερματοφύλακας: Σίνα

Βραβεία fair play:

Σχολή Ηλιούπολης για τους 2010-11

Σχολή Σαλαμίνας για τους 2008-09".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο γάμος του γιου του Σάββα Θεοδωρίδη με την Δούκισσα Νομικού (PHOTOS, VIDEO)
"Μπράνταριτς για Ολυμπιακό"
Απίθανη χαμένη ευκαιρία για τον Ελιουνούσι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ