ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του Summer Camp

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του Summer Camp
INTIME SPORTS

Η πρώτη περίοδος του Summer Camp ολοκληρώθηκε και τα παιδιά που συμμετείχαν το γιόρτασαν μαζί με τον Λεόνε (video).

Το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6) ολοκληρώθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη η πρώτη περίοδος του Summer Camp και όσα παιδιά συμμετείχαν σε αυτό το πενθήμερο είχαν την ευκαιρία να το γιορτάσουν μαζί με την μασκότ του Ολυμπιακού, τον Λεόνε.

Εκτός από την διασκέδαση και την ευκαιρία να μάθουν πράγματα επάνω στο ποδόσφαιρο, οι συμμετέχοντες πήραν μαζί τους και με έναν πλήρη φάκελο ατομικής αξιολόγησης, που προέκυψε από τα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν από την Life Ergo.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, έλαβαν μια καρτέλα αξιολόγησης από τους προπονητές τους και κάποιοι από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν δοκιμαστικά για να εισέλθουν στην Ακαδημία.

Η σωστή διατροφή, η συμπεριφορά προς τους συμπαίκτες, τους γονείς και τον προπονητή, είναι ορισμένα ακόμη πράγματα που διδάχθηκαν οι συμμετέχοντες, ενώ παρακολούθησαν και ανάλογα σεμινάρια ψυχολογίας και διατροφής που οργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο Camp.

Με το πούλμαν τηςΠΑΕ Ολυμπιακός είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και να μάθουν τα πάντα για την ιστορία της ομάδας, να πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο αλλά και να καθίσουν στα αποδυτήρια στις θέσεις των παικτών της πρώτης ομάδας.

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ανοίγει και πάλι τις πύλες του για να υποδεχτεί τα παιδιά της Β' περιόδου (22-26 Ιουνίου).

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του Summer Camp
INTIME SPORTS

Δείτε το video του Olympiacos TV:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ