ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά

Το πρωί της Πέμπτης (9/7) οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν τον εργομετρικό έλεγχο, με το τελευταίο γκρουπ να περνάει από τα τεστ. Το απόγευμα (18:00) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ο Σίλβα.

Με το τελευταίο γκρουπ παικτών να περνάει από τον εργομετρικό ισοκινητικό έλεγχο το πρωί της Πέμπτης (9/7), ολοκληρώθηκαν τα τεστ στον Ολυμπιακό.

Το απόγευμα (18:00) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη θα βρεθεί και ο Μάρκο Σίλβα, μαζί με τους βοηθούς του, για την πρώτη τους γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας και αφού ολοκληρώθηκε και αυτό το σκέλος, τώρα θα βάλει φόρμα ξεκινώντας την δουλειά.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν ένα χαλάρωμα υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού επιτελείου και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το Ζέεφελντ (10 - 20 Ιουλίου).

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες με ελαφριά αδιαθεσία (συμπτώματα κρυολογήματος), έμεινε εκτός προγράμματος και ακολούθησε μια περισσότερο συντηρητική εκγύμναση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ