ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πολλή τακτική

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πολλή τακτική
INTIME SPORTS

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την μάχη, με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα (16/9) των ομίλων του Champions League, έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας (15/6) οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης (16/9, 21:45) στο Φάληρο, με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (15/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ δούλεψαν επάνω στην επιθετική και αμυντική λειτουργία, ακολούθησε δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις. Ο Ισπανός τεχνικός επέμεινε πολύ στο κομμάτι της τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Γιάννης Μανιάτης και θα βοηθήσει από τον πάγκο αν χρειαστεί. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε να φτάσει στο 100% ετοιμότητας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνουν το πρωί της Τρίτης (16/9) ένα "χαλάρωμα", καθώς και ελαφριά προπόνηση με στημένες φάσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ