ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώνεται του Πασιένσια στην Ρίο Άβε

Ολοκληρώνεται του Πασιένσια στην Ρίο Άβε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Γκονσάλο Πασιένσια στην Ρίο Άβε, με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Γκονσάλο Πασιένσια επί της ουσίας δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 22χρονος φορ αποκτήθηκε ως δανεικός το περασμένο καλοκαίρι από την Πόρτο, έπαιξε για 28 λεπτά στο "AEL FC Arena" κόντρα στην ΑΕΛ και εν συνεχεία διαπιστώθηκε ότι έπρεπε να περάσει μια σειρά εξονυχιστικών εξετάσεων στην καρδιά.

Ο Ολυμπιακός από εκείνη την στιγμή δεν θέλησε να ρισκάρει οτιδήποτε με τον Πασιένσια και ουσιαστικά τερματίστηκε ο δανεισμός του από την Πόρτο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πασιένσια δεν θα ξαναπατήσει χόρτο, καθώς σύμφωνα με τους συμπατριώτες του το πρόβλημα στην καρδιά δεν είναι τελικά τόσο σοβαρό και πολύ περισσότερο ικανό να του στερήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα ο 22χρονος φορ αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, καθώς απομένουν τα τυπικά για το νέο δανεισμό του, αυτή τη φορά από την Πόρτο στην Ρίο Άβε, με τη φανέλα της οποίας πρόκειται να επιστρέψει στην δράση ο Πασιένσια, στο γνώριμο του πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο Κόπα Άφρικα η Γαλατά για Ντα Κόστα
Το πρόγραμμα της Super League (16η-18η αγωνιστική)
Οι Κινέζοι θα απλώσουν δίχτυα και για... Μάριν
Μοδεστό: "Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί"
"Δεν παραχωρείται ο Σωτηρίου"
Τα δύο μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ