ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι Ρέντη!

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΖΑΣ (Eurokinissi Sports)
Βούζας EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (6/3) την πρώτη τους γνωριμία με τον Βασίλη Βούζα και ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε δουλειά, συγκέντρωση και τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους. Το ίδιο μήνυμα έστειλε και ο Βρέντζος.

Ήταν μία περίεργη μέρα η σημερινή (6/3) για τους “ερυθρόλευκους”. Κι αυτό, γιατί κανένας δεν φανταζόταν ότι ο Μπέντο θα έφευγε τρεις μέρες πριν από το ματς με την Μπεσίκτας. Ας όψονται όμως οι δηλώσεις του μετά την Τούμπα και σε συνδυασμό με τη συνολικά κακή παρουσία του Ολυμπιακού από τον Σεπτέμβριο και έπειτα.

Για την Δευτέρα (6/3) ο Μπέντο είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, αλλά εσπευσμένα ενημερώθηκαν άπαντες να πάνε το απόγευμα στο Ρέντη για να γνωριστούν με τον Βασίλη Βούζα και το υπόλοιπο επιτελείο.

Το μήνυμα που εστάλη από τον υπηρεσιακό τεχνικό του Ολυμπιακού δεν ήταν άλλο από το να είναι όλη η ομάδα μια γροθιά για να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπροστά τους ένα σωρό δύσκολα ματς όχι μόνο με την Μπεσίκτας, αλλά και με τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Ο Βούζας όλα δείχνουν ότι θα κάθεται στον πάγκο μέχρι το ματς της Κυριακής (12/3) με τον Ατρόμητο και... βλέπουμε.

Εώς τότε, λοιπόν, τους ζήτησε δουλειά και ψυχραιμία για να πάνε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι στα ματς που έρχονται.

Την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους εξέφρασε και η διοίκηση μέσω του Γιάννη Βρέντζου. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ αυτό που ζήτησε απ' όλους ήταν επειδή έρχονται εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, να είναι όλοι μια γροθιά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Οριστικά τέλος ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό
Τουρκικός Τύπος: "Σεισμός στον Ολυμπιακό"
O πορτογαλικός Τύπος για την απόλυση του Μπέντο
Βασίλης Βούζας: Από τα "σπλάχνα" του Ολυμπιακού!
Ο μάνατζερ Κάρλος και ο "ρεπόρτερ" Γκονσάλβες!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ