ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι μέσα: Και Τσόρι και Φορτούνης και Καμπιάσο!

Όλοι μέσα: Και Τσόρι και Φορτούνης και Καμπιάσο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Βίκτορ στην Χάποελ Μπερ Σέβα. Τα "βαριά όπλα" σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στη ρεβάνς του Ισραήλ.

Ο Βίκτορ περιμένει μία από τα… ίδια από την Χάποελ. Εκτιμά ότι οι Ισραηλινοί θα κατέβουν ξανά με τρεις στόπερ και με επιθετικό πλάνο τις κόντρες.

Δεν πιστεύει ότι θα κατέβουν για να κάνουν παιχνίδι πρωτοβουλίας, αλλά για να δώσουν χώρο στον Ολυμπιακό και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Το θέμα όμως είναι πώς σκοπεύει να κατεβάσει ο Βίκτορ τη δική του ομάδα. Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (27/7). Ότι όλοι έχουν πέσει πάνω στον Καμπιάσο για να είναι έτοιμος στη ρεβάνς. Ότι σκοπεύει να βάλει τον Τσόρι αντί του Φορτούνη.

Με βάση τις χθεσινές (30/7) δοκιμές ο Βίκτορ σκοπεύει να βάλει όλα τα επιθετικά «όπλα» που έχει στη φαρέτρα του. Και Τσόρι, και Φορτούνη, και Ιντέγιε. Και φυσικά τον Καμπιάσο από πίσω να δίνει βοήθειες. Ένας Καμπιάσο που μπορεί να μην είναι στο 100%, αλλά μόνο και μόνο η παρουσία του μπορεί να προκαλέσει έναν φόβο στους Ισραηλινούς.

Η ουσία ωστόσο είναι στο σύστημα που δούλεψε ο Ισπανός τεχνικός στην πρώτη μέρα προετοιμασίας για τον επαναληπτικό της Μπερ Σέβα. Ένα 4-3-2-1 χωρίς την παρουσία καθαρόαιμων εξτρέμ.

Συγκεκριμένα είχε τον Καπίνο στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και ντε λα Μπέγια στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη και Καμπιάσο τριάδα στα χαφ, τους Τσόρι – Φορτούνη μαζί ως εσωτερικοί χαφ και τον Ιντέγιε στην κορυφή. Όπως διαπιστώσατε τον ρόλο των εξτρέμ θα τον κάνουν κατά κύριο λόγο οι… Φιγκέιρας και ντε λα Μπέγια με τις κατεβασιές τους.

Δεν πήρε πολλές βοήθειες από τα άκρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς. Και επειδή η Χάποελ αναμένεται να "φορτώσει" τον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά και να βάλει τρία στόπερ, ο Βίκτορ θα προσπαθήσει να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Να βάλει ό,τι πιο ποιοτικό έχει στη διάθεσή του για να τους χτυπήσει με κάθετες πάσες από τον άξονα.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε στην πρώτη προπόνηση. Μπορεί σήμερα – αύριο να το δει λίγο διαφορετικά το… έργο. Να επιλέξει κάποιο άλλο σχήμα. Προς το παρόν όμως το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό που αναφέρουμε παραπάνω.

Κατά τ' άλλα ο Βίκτορ έδειξε και βίντεο στους παίκτες του από τα όσα (δεν) έκαναν στο πρώτο ματς. Εστίασε φυσικά στην ανύπαρκτη επιθετική παρουσία τους.

*** Ο Ντα Κόστα φαίνεται πώς έχει αφήσει πίσω του τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Ξαναβρήκε χθες (30/7) το χαμόγελό του. Όλα δείχνουν ότι δεν θα προχωρήσει σε αλχημείες ο Βίκτορ στο κέντρο της άμυνας. Οπότε, ο Μαροκινός εκτός απροόπτου θα είναι στο πλευρό του Μποτία.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιχείρηση Ντα Κόστα
Επόμενη μεταγραφή... η πρόκριση
Ο Ελαμπντελαουί για τον τραυματισμό του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ