ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι μέσα για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού

Όλοι μέσα για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προπονήθηκαν κανονικά οι Φιγκέιρας και Γιαννιώτας, ξεπερνώντας την ενόχληση στη γάμπα και την ίωση αντίστοιχα και τέθηκαν στη διάθεση του Βίκτορ για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, τη Δευτέρα (27/6, 7.00μμ) με αντίπαλο τη Χορν.

Επιτέλους... μπάλα για τον Ολυμπιακό και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές που θα γλιτώσουν τουλάχιστον το απόγευμα από τις "δαγκάνες" του Βίκτορ Σάντσεθ. Την Δευτέρα (27/6, 7.00μμ) οι Πειραιώτες θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό επί αυστριακού εδάφους που θα γίνει στην πόλη Άξαμς. Αντίπαλος η Χορν που ανέβηκε στην 2η κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος.

Περισσότερο για ξεμούδιασμα θα είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι παρά θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα από τον Βίκτορ. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι δεν απαιτεί να παρουσιαστούν οι παίκτες του με διάθεση και κέφι.

Στα θετικά της απογευματινής κυριακάτικης προπόνησης (26/6) το γεγονός ότι οι Φιγκέιρας και Γιαννιώτας προπονήθηκαν με την ομάδα. Θα τους ξαναδεί και το πρωί της Δευτέρας (27/6) ο Βίκτορ, αλλά όλα δείχνουν ότι και οι δύο θα είναι στη διάθεσή του για το πρώτο φιλικό της χρονιάς.

Στο μεταξύ, την Δευτέρα (27/6) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Ιντέγιε, Μανιάτης και Ντα Κόστα που είχαν πάρει παραπάνω μέρες άδειας λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ