ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλα δείχνουν Στουρμ Γκρατς για Αυλωνίτη

GRAZ,AUSTRIA,01.FEB.16 - SOCCER - tipico Bundesliga, SK Sturm Graz, training. Image shows Anastasios Avlonitis (Sturm). Photo: GEPA pictures/ Christian Walgram
Αυλωνίτης GEPA PICTURES

Ο Τάσος Αυλωνίτης, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Στουρμ Γκρατς, η οποία επιθυμεί διακαώς να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν. Δεδομένη η ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό.

Στη Στουρμ Γκρατς έπαιξε το περασμένο εξάμηνο ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο Χαλκιδαίος στόπερ κατέγραψε 16 συμμετοχές και ήταν από τους διακριθέντες της αυστριακής ομάδας. Τα στελέχη της έχουν ειδοποιήσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή ότι θα τον περιμένουν μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αν χρειαστεί, δείγμα της επιθυμίας τους να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Ο Αυλωνίτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017 στον Ολυμπιακό, στον οποίο αν έμενε δεν θα είχε θέση βασικού. Έτσι, έχει ενημερώσει τους επιτελείς του πειραϊκού συλλόγου πως είναι επιθυμία του να πάει κάπου να παίζει. Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας στόπερ θα ... ψηφίσει ξανά την επιλογή της Στουρμ Γκρατς.

Εκτός απροόπτου θα συνεχιστεί ο δανεισμός του στους Αυστριακούς, εκτός και αν εμφανιστεί στην πορεία κάποια ομάδα στην οποία δεν θα μπορεί να πει "όχι". Το βέβαιο είναι ένα: Ότι το συμβόλαιό του στους "ερυθρόλευκους" θα επεκταθεί και ακολούθως θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός. Πότε θα υπάρξει η ανανέωση; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ