ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλα δείχνουν ντεμπούτο Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς φαίνεται πώς θα παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα των Πειραιωτών στη ρεβάνς με την Παρτίζαν (2/8, 21.45). Ο Ρομαό θα περάσει στη θέση του Σιώπη, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά από την Παρασκευή (28/7) με σκοπό – τι άλλο; - να ολοκληρώσει στο Καραϊσκάκη τη δουλειά που ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στο "Partizan Stadium" του Βελιγραδίου.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Σερβίας. Η μία αλλαγή αφορά τον Φορτούνη που ούτως ή άλλως ήταν να ξεκινούσε στο Βελιγράδι και η δεύτερη λογικά θα είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς αντί του… Σιώπη που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Να παίξει δηλαδή ο Σέρβος στόπερ δίπλα στον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας και ο Ρομαό να βρεθεί στα χαφ δίπλα στον Οφόε.

Συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι με την Παρτίζαν αναμένονται δηλαδή το πολύ δύο αλλαγές, αφού οι Καπίνο, Φιγκέιρας (παρότι ο Ελαμπντελαουί φαίνεται ότι θα είναι έτοιμος), Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Καρσελά, Μάριν και Μπεν προορίζονται για το αρχικό σχήμα και για τη ρεβάνς της Τετάρτης (2/8, 21.45).

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βελτιώσεις στα γήπεδα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη
Νίκη για την Παρτίζαν πριν τη ρεβάνς του Φαλήρου
Κερδίστε τρία διπλά εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Παρτίζαν
Πούλησε παίκτη η Παρτίζαν πριν από τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ