ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλα δείχνουν Φουστέρ και Ερνάνι

Όλα δείχνουν Φουστέρ και Ερνάνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πώς καταλήγει στους δύο Ίβηρες, Φουστέρ και Ερνάνι, για τα άκρα της επίθεσης. Κασάμι και Καμπιάσο για μία θέση δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς, με τον Ελβετό να είναι το φαβορί.

Δύο και σήμερα απέμειναν για τον τελικό στο ΟΑΚΑ (7/5, 20.30) και ο Μάρκο Σίλβα κόντρα στις συνήθειές του, φαίνεται πώς αποφάσισε στα τελειώματα της σεζόν και πριν από ένα μεγάλο ματς, να αρχίσει να "φωτογραφίζει" τα πλάνα του.

Εκτός πια κι αν με τις δοκιμές που κάνει το τελευταίο διήμερο στο Ρέντη, θέλει να μπερδέψει τους πάντες και τα πάντα…

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στους "11" που σκοπεύει να παρατάξει στο χορτάρι του ΟΑΚΑ. Βέβαια, μέχρι την Παρασκευή (6/5) κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πορεύεται με το σκεπτικό ότι δεν θα παρουσιαστεί κι άλλο κρούσμα… Ελαμπντελαουί.

Ένας Ελαμπντελαουί που από το πουθενά χάνει τον τελικό επειδή χτύπησε προς το τέλος του διπλού κατά την προπόνηση της Τετάρτης (4/5).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα της ενδεκάδας, όλα δείχνουν ότι ο "γρίφος" για το ποιον θα επέλεγε στα δύο άκρα της επίθεσης βρίσκεται πολύ κοντά στη λύση.

Οι Φουστέρ και Ερνάνι είναι τα μεγάλα φαβορί έναντι των Πάρντο, Ντουρμάζ και Σεμπά. Αυτό "φωτογραφίζει" τις τελευταίες δύο μέρες στις προπονήσεις και γενικότερα έχουν αρχίσει πλέον και οι ποδοσφαιριστές να συζητούν μεταξύ τους ότι οι δύο Ίβηρες θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν στο τέλος την κούρσα της ενδεκάδας.

Ένα άλλο ερωτηματικό αποτελούσε ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς. Ο Κασάμι έχει ένα προβάδισμα έναντι του Καμπιάσο. Αλλά για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να περιμένουμε και τις δύο προπονήσεις που ακολουθούν.

Όσο για τα μετόπισθεν; Οι Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού έχουν "βιδωθεί" στην ενδεκάδα. Είναι εξαιρετικά αμφίβολο ο Σιόβας να μπει σφήνα στην αμυντική τετράδα.

Με λίγα λόγια, βάσει των όσων έχει αφήσει ο Σίλβα να εννοηθούν στην προπόνηση, αναμένεται ένα σχήμα με Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (Καμπιάσο), Φουστέρ, Φορτούνη, Ερνάνι και Ιντέγιε.

Για τελευταίο αφήσαμε τον "άσο". Ρομπέρτο ή Καπίνο; Λογικά θα είναι ένα ερώτημα που θα απασχολεί το Ρέντη μέχρι και την Παρασκευή (6/5).

Ο Σίλβα έχει καταλήξει και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Δεν θα περιμένει τελευταία στιγμή για να πάρει την απόφασή του και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά μέσα στην ομάδα.

Απλώς, έχει καταφέρει να κρατήσει τόσο τον Ρομπέρτο, όσο και τον Καπίνο στην "τσίτα". Η… ζυγαριά αργά το βράδυ της Τετάρτης (4/5) έγερνε προς τον Ρομπέρτο.

Οι περισσότεροι σε μία προσπάθεια να ψυχολογήσουν τον Σίλβα, κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι μάλλον ο Ρομπέρτο θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία. Για να δούμε αν θα πέσουν μέσα στο… ψυχογράφημα που έκαναν.

Στο μεταξύ, ο Σίλβα δεν είπε κουβέντα στους ποδοσφαιριστές του την Τετάρτη (4/5) σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της τακτικής που θα πρέπει να ακολουθήσουν στον τελικό. Αυτά θα τα αφήσει για το μεσημέρι του Σαββάτου (7/5), λίγες ώρες προτού επιβιβαστούν στο πούλμαν με προορισμό το ΟΑΚΑ.

Προς το παρόν, αυτό που "καίει" τον Πορτογάλο δεν είναι άλλο από το να μην προκύψουν από το πουθενά κι άλλοι τραυματισμοί τύπου Ελαμπντελαουί.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ