ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλα δείχνουν εξελίξεις μετά την Πρωτοχρονιά στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πιθανότερο είναι να κυλήσει το μεταγραφικό “πάρε-δώσε” στον Ολυμπιακό χωρίς κάποια ουσιαστικά εξέλιξη αυτή την εβδομάδα. Εκτός κι αν αποφασίσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας να κάνουν τελικά την πρόταση στον Πανιώνιο για τον Χατζισαφί.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, στον Ολυμπιακό αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το “πάρε-δώσε” στο μεταγραφικό παζάρι από την επόμενη εβδομάδα.

Είτε στο κομμάτι της ενίσχυσης, είτε στο κομμάτι των αποχωρήσεων, το πιθανότερο είναι να έχουμε νεότερα με το που ανοίξει η αυλαία του 2018.

Αυτή τη στιγμή η μοναδική μεταγραφή που μπορεί να γίνει στο “άψε-σβήσε” είναι του Χατζισαφί του Πανιωνίου. Οι “κυανέρυθροι” περιμένουν την επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό για να ανάψουν το πράσινο φως και ο Ιρανός να φύγει από τη Νέα Σμύρνη με προορισμό το Ρέντη. Στη Ν. Σμύρνη επιμένουν ότι ο παίκτης θα πάει στον Ολυμπιακό, παρότι δεν έχουν δεχτεί ακόμα προσφορά από τους Πειραιώτες.

Απλώς στην περίπτωση του Χατζισαφί υπάρχουν δύο σημαντικές παράμετροι. Η μία αφορά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κενές θέσεις ξένων (Ανσαριφάρντ, Εμενίκε, Σεμπά, Πάρντο, Σισέ) και η δεύτερη έχει να κάνει με το ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται πώς έχει εντοπίσει και κάποια άλλη περίπτωση για το αριστερό άκρο της άμυνας...

Λαμβάνοντας υπόψη όμως το θέμα των ξένων, θα πρέπει φυσικά να αδειάσει μία θέση έτσι ώστε να πιάσει λιμάνι ο Χατζισαφί ή οποιοσδήποτε άλλος έχει “σταμπαριστεί” από τους πρωταθλητές και δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν περιμένουν να τελειώσει άμεσα το θέμα του Εμενίκε. Εκτιμούν ότι στις πρώτες μέρες του Γενάρη ο Νιγηριανός θα αποτελέσει παρελθόν και με τη... βούλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ