ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οικοδεσπότης των κορυφαίων

Οικοδεσπότης των κορυφαίων

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε αρωγός στη Γενική Συνέλευση της ECA που διεξήχθη στην Ελλάδα, όπου έδωσαν το παρών σπουδαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός υπήρξε άψογος οικοδεσπότης των κορυφαίων του αθλήματος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεξιώθηκαν την περασμένη Δευτέρα (27/3) στο Galaxy του ξενοδοχείου Hilton την ECA και σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου όπως είναι οι Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, Τζιάνι Ανέλι, Ζαν Μισέλ Ολάς, Λοράν Μπλαν, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, 'Εντουϊν Φαν ντερ Σαρ, Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να καθιερωθεί ανάμεσα στις σημαντικές ομάδες της Ευρώπης και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας διοργάνωσαν μια πολύ σημαντική εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρών οι άνθρωποι της ECA.

Σημαντικές φυσιογνωμίες από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Πορτογαλία και απ' όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα βρέθηκαν στην Αθήνα και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εκδήλωση που διοργανώθηκε. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν εκεί εκπρόσωποι συλλόγων από την Αγγλία, όπως οι Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ, οι ισχυροί άνδρες των Λιόν (Ολάς) και Γιουβέντους (Ανιέλι) και πολλοί ακόμη.

Ήταν μια άρτια διοργάνωση με μπροστάρη τον Ολυμπιακό και οι ξένοι εκφράστηκαν με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και την υποδειγματική φιλοξενία που έτυχαν. Τέτοιες ενέργειες είναι δεδομένο πως ανεβάζουν το πρεστίζ των συλλόγων μας και του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ