ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Βραζιλιάνοι λένε για ματιές… ΠΑΟΚ προς τον Γουίλιαν Αράο!

Willian Arao of Brazil's Flamengo celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena)
Willian Arao of Brazil's Flamengo celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena) AP PHOTO/LILIANA MICHELENA

Δημοσίευμα στην "χώρα του καφέ" αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός πρόσφερε τελικά 2,3 εκατ. ευρώ στην Φλαμένγκο για τον Βραζιλιάνο χαφ Γουίλιαν Αράο και πώς την περίπτωσή του εξετάζει και ο ΠΑΟΚ.

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα στην υπόθεση του Γουίλιαν Αράο; Την απάντηση θα την δώσει ο χρόνος… Αυτό που δεν χωράει καμία αμφιβολία είναι ότι ο Ολυμπιακός παλεύει την περίπτωσή του εδώ και έναν μήνα, με την Φλαμένγκο να έχει βρει… κακό μπελά!

Από εκεί που το κλαμπ του Ρίο Ντε Τζανέιρο έλεγε ότι ο παίκτης δεν πωλείται, τώρα ζητάει γύρω στα 4,5 με5 εκατ.ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Βραζιλία, η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν τελικά στα 2,3 εκατ. ευρώ και πώς θα πρέπει να ανέβει αρκετά για να «ψήσει» την Φλαμένγκο.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι βάσει των όσων υποστηρίζει η «EsporteInterativo», ο Γουίλιαν Αράο βρίσκεται και στα ραντάρ του… ΠΑΟΚ!

AP Photo/Liliana Michelena

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ