ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι τρεις παίκτες που θέλει ο Μαρτίνς

Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015.  (AP Photo/Paulo Duarte)
Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Σε δέκα μέρες η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ελλάδα και το ιδανικότερο σενάριο για τον Πέδρο Μαρτίνς θα ήταν να έχει τον... αντι-Μεριά, τον Γουίλιαν Αράο και τον Χασάν μέσα στην εβδομάδα.

Η κατάσταση είναι λίγο – πολύ γνωστή σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές υποθέσεις. Αυτό που θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι να έχει τις επόμενες μέρες στην προετοιμασία τον... αντι-Μεριά (σ.σ. ο Τυνήσιος πιθανότατα πάει σε ομάδα του Κατάρ), τον Γουίλιαν Αράο (σ.σ. παραμένει ακόμα η απόσταση με την Φλαμένγκο) και τον Αχμέντ Χασάν ή Κόκα (σ.σ. η υπόθεσή του οδεύει προς το να έχει αίσιο τέλος).

Δηλαδή έναν στόπερ, έναν χαφ και έναν επιθετικό. Πλέον, μπαίνει ο Ολυμπιακός στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον προκριματικό του Europa League στις 9 και στις 16 Αυγούστου.

Και το λέμε αυτό, γιατί από την Τετάρτη (18/7) αρχίζουν τα πιο δυνατά φιλικά για τους "ερυθρόλευκους", καθώς αντιμετωπίζει την Σιντ Τρούιντεν. Εώς και την Έουπεν τα παιχνίδια δεν είχαν τόσο υψηλό συντελεστή δυσκολίας. Από τώρα και στο εξής όμως τα δεδομένα αλλάζουν και θα αρχίσει ο Μαρτίνς να "μοντάρει" την ομάδα...

Η αλήθεια είναι πώς η εξέλιξη της υπόθεσης του Μεριά είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει κατά κάποιο τρόπο τα πλάνα του Μαρτίνς, καθώς τον περίμενε από το Σάββατο (14/7) στο Βέλγιο.

Τώρα είναι υποχρεωμένος να πορευτεί με το υλικό που έχει και να περιμένει τις προσθήκες τις επόμενες μέρες.

Αυτή τη στιγμή ο Αιγύπτιος φορ Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προλάβει να πιάσει... λιμάνι ακόμη και εντός της εβδομάδας, όπερ σημαίνει να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να πάει στο Βέλγιο.

Για τον Γουίλιαν Αράο δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από... υπομονή. Η Φλαμένγκο βγάζει προς τα έξω ότι τον υπολογίζει για το ματς με την Σάο Πάολο (18/7) στην επανέναρξη του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Όσο για τον αντι-Μεριά; Ο Βραζιλιάνος Σίντνεϊ της Λα Κορούνια είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, αλλά φαίνεται ότι άλλοι παίκτες είναι πιο ψηλά στη σχετική λίστα.

AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ