ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Τούρκοι, ο Ιβάνοβιτς και ο Ολυμπιακός

Οι Τούρκοι, ο Ιβάνοβιτς και ο Ολυμπιακός

Ο μάνατζερ του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς φέρεται να προτείνει ακατάπαυστα τον πελάτη του σε πληθώρα ευρωπαϊκών ομάδων και οι μεταγραφολόγοι "οργιάζουν", εμπλέκοντας παράλληλα τον Ολυμπιακό.

Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς έχει πάψει να έχει ενεργό ρόλο στην Τσέλσι, κυρίως λόγω της αλλαγής τακτικής προσέγγισης από πλευράς Αντόνιο Κόντε, και τα διεθνή ΜΜΕ τον παρουσιάζουν δυσαρεστημένο από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Τις προηγούμενες εβδομάδες έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα που συνέδεαν 32χρονο με τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, ο Τούρκικος Τύπος ήρθε για να μας πει μια... διαφορετική ιστορία.

Σε αυτήν εμπλέκονται όχι μόνο οι τρεις "γίγαντες" του τουρκικού ποδοσφαίρου (Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας, Γαλατάσαράι), αλλά και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Fotospor", οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι απλώς διατεθειμένοι να μπουν στην "κούρσα" της διεκδίκησής του, αλλά είναι και αποφασισμένοι να του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο, έναντι 2.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση!

Σημειωτέον, ο νυν δεξιός οπισθοφύλακας της Τσέλσι "ψάχνεται" και στην Premier League, με την... μπογιά του να εξακολουθεί να περνάει στο υψηλό επίπεδο του ποδοσφαιρικού χάρτη, ενώ το τρέχον συμβόλαιό του "εκπνέει" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στους "μπλε" του Λονδίνου βρίσκεται από το 2008. Μαζί τους έχει κατακτήσει δύο φορές την κορυφή της Premier League και μία φορά εκείνη του Champions League. Παράλληλα, έχει μετρήσει 257 εμφανίσεις και 22 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ