ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Τούρκοι μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Τζαβέλλα!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας θα γυρνούσε στην Ελλάδα μόνο αν του έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός.

Ένα είναι το σίγουρο στον Ολυμπιακό: Ότι ψάχνεται για αριστερό μπακ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει ήδη κάποια ονόματα όπως αυτά των Λυκογιάννη (Στουρμ Γκρατς) και Γκανέα (Βιτορούλ).

Τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι έβαλαν ξαφνικά στο κόλπο και το όνομα ενός παλιού μας γνώριμου, ενός ποδοσφαιριστή που μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο ανήκε στο δυναμικό μίας ομάδας που βρίσκεται στο... απέναντι “στρατόπεδο” από τον Ολυμπιακό!

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαβέλλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ", οι γείτονες έμπλεξαν το όνομα του 30χρονου αριστερού μπακ της Αλάνιασπορ με τους “ερυθρόλευκους”.

Αυτό που λέγεται συγκεκριμένα στην Τουρκία είναι ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ περνάει υπέροχα στην Αλάνιασπορ, αισθάνεται ότι έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στα προάστια της Αττάλειας, αλλά αν έμπαινε στη διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, θα το συζητούσε μόνο για τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, για να πραγματοποιηθεί μία τέτοια μεταγραφή, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να ασχοληθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας μαζί του. Κι αν – για την οικονομία της συζήτησης – ασχοληθεί με τον Τζαβέλλα, θα πρέπει να “ψήσει” και τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον δεχτεί στο Ρέντη.

Μην ξεχνάμε ότι οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά έχουν ανάψει "κόκκινο" στο παρελθόν σε τελειωμένες μεταγραφικές υποθέσεις λόγω της... πράσινης απόχρωσης στο βιογραφικό των ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Λουκά Βύντρα και τον Άγγελο Μπασινά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ