ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι συμβουλές του Αναστασίου στην Άντερλεχτ

Οι συμβουλές του Αναστασίου στην Άντερλεχτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ανέλυσε σε βελγικά ΜΜΕ τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με την Άντερλεχτ.

O Ολυμπιακός φιλοξενείται, την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, από την Άντερλεχτ για το πρώτο ματς των "32" του Europa League κι ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ανέλυσε στη βελγική ιστοσελίδα, Voetbal Nieuws, τα δυνατά κι αδύνατα σημεία των "ερυθρολεύκων".

"Στο Champions League, ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός. Στην Ευρώπη, είχαν χώρο. Οι ακραίοι τους είναι πολύ γρήγοροι. Δωσ' τους χώρο και μπορούν να τα καταφέρουν. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξει η Άντερλεχτ.

Η συμβουλή μου στον Μπέσνικ Χάσι. Να είναι η ομάδα του συμπαγής, να κρατά τις γραμμές κοντά, να είναι ήρεμος και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Να μη βιαστεί. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες, αλλά μερικές φορές κάνουν ανόητα λάθη. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι αργό και ευάλωτο. Έχει πιθανότητες η Άντερλεχτ. Ο Ολυμπιακός διανύει καλό διάστημα και νικά. Για εμένα, οι πιθανότητες είναι 50-50", υποστήριξε ο Γιάννης Αναστασίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ