ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι σκέψεις του Σίλβα για Πανιώνιο

Οι σκέψεις του Σίλβα για Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Για βασικός προορίζεται ο Ντα Κόστα. Ο Ντουρμάζ και ο Σεμπά για μία θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Διαβάστε τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης" (23/8, 21:30).

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έδειξε και πολλά πράγματα στην σαββατιάτικη (22/8) προπόνηση σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα της πρεμιέρας κόντρα στον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη (23/8, 21:30).

Για να ποντάρετε στο ματς Ολυμπιακός - Πανιώνιος στον Stoiximan.gr πατήστε ΕΔΩ:

Από τις διάφορες δοκιμές που έκανε, σαν να φαίνεται τελικά ότι θα επιλέξει τον Μανουέλ Ντα Κόστα στο πλευρό του Σιόβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε και τον Βούρο στην αποστολή, αλλά το Σάββατο (22/8) άφησε να εννοηθεί ότι θα επιλέξει τελικά τον Ντα Κόστα και όχι τον πιτσιρικά Μυτιληνιό στόπερ που έπαιξε σε όλα τα φιλικά.

Από εκεί και πέρα, παραμένει το δίλημμα για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Ντουρμάζ μοιάζει να είναι φαβορί. Ο Σεμπά όμως έχει εμφανιστεί με το πόδι πατημένο στο γκάζι στο Ρέντη και ο Σίλβα τον σκέφτεται. Θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται "κλειδωμένες". Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα (Βούρο), Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Πάρντο, Φορτούνη, Ντουρμάζ (Σεμπά) και Φινμπόγκασον.

Να θυμίσουμε και την 18άδα που επέλεξε ο 38χρονος τεχνικός: Ρομπέρτο, Καπίνο, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σεμπά, Βούρος, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκης.

Οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη για το Φάληρο

Έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι και ο Πανιώνιος, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες ολοκλήρωσαν με τη σειρά τους την προετοιμασία τους το Σάββατο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει τρία προβλήματα, με τους Τασουλή, Γκέζο και Πατσατζόγλου να μένουν εκτός αποστολής. Ο Έλληνας τεχνικός πήρε 20 παίκτες στην αποστολή για το Φάληρο και μέσα από αυτούς θα επιλέξει την τελική 18άδα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Πανιωνίου απαρτίζεται από τους Παπαδόπουλο, Διούδη, Βλάχο, Αργυρόπουλο, Χατζηισαΐα, Οικονόμου, Ρισβάνη, Ποζατζίδη, Σιώπη, Μητρόπουλο, Κόρμπο, Καθάριο, Μπουμάλ, Χαλκιαδάκη, Μπακασέτα, Μασούρα, Βιγιάλμπα, Ανφαριφάρντ, Καραμάνο και Ντουρμισάι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ