ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι "σίγουροι" και τα φαβορί για την κόκκινη ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, σκοπεύει να πάει με σχήμα αλά… Χανίων στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία (31/3, 19:30).

Μετά από 20 μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδια από τα πέντε που απομένουν συνολικά, ώστε να βγει δεύτερος που οδηγεί στα προκριματικά τουChampions League(σ.σ. εφόσον δεν προκύψειGrexitγια το ελληνικό ποδόσφαιρο).

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν το Σάββατο το βράδυ (31/3, 19.30) τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, μια ομάδα που σε σύνολο 12 αγώνων στο "σπίτι" της έχει μόλις δύο ήττες. Αυτό σημαίνει ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή των Πειραιωτών, καθώς ο Λεβαδειακός εντός έδρας έχει 6 νίκες και 4 ισοπαλίες, μεταξύ των οποίων το 3-2 επί του Παναθηναϊκού και το 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Όσκαρ Γκαρθία ως συνήθως δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Υπάρχει η αίσθηση όμως ότι σκοπεύει να παρατάξει ενδεκάδα… Χανίων. Δηλαδή με τον Προτό στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί (δεξιά), Μποτία, Σισέ και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, ενώ στην επιθετική τετράδα θα είναι οι Φορτούνης πίσω από τον Ανσαριφάρντ και οι Μιραλάς - Μάριν στα "φτερά".

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με το δίδυμο στα χαφ. Με τον Αντρέ Μαρτίνς έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του στα Χανιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρος για την ενδεκάδα. Έχει σοβαρές πιθανότητες πάντως ο Πορτογάλος. Ο δε Ρομαό επίσης είναι το φαβορί, ωστόσο, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο Ρέντη έκανε λόγο και για τους Ταχτσίδη – Ζιλέ που έχουν και εκείνοι τις λιγοστές πιθανότητές τους να ξεκινήσουν. Κατά συνέπεια, τέσσερις παίκτες "μονομαχούν" για δύο θέσεις στα χαφ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ