ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ρουμάνοι στέλνουν Κίρικες στον Ολυμπιακό!

Romania's Vlad Chiriches, right, and Albania's Arlind Ajeti fight for the ball during the Euro 2016 Group A soccer match between Romania and Albania at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 19, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Romania's Vlad Chiriches, right, and Albania's Arlind Ajeti fight for the ball during the Euro 2016 Group A soccer match between Romania and Albania at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 19, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/1) ότι ο Ολυμπιακός πάει για στόπερ από την Ιταλία και στη Ρουμανία γράφουν για τον 29χρονο αμυντικό της Νάπολι, Βλαντ Κίρικες

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Τουλάχιστον αυτό είχε κυκλοφορήσει από την Ισπανία, από την πρώτη στιγμή που ο Όσκαρ Γκαρθία κάθισε στον κόκκινο πάγκο.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς βρίσκεται στην Βερόνα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ιταλική ομάδα και την ίδια στιγμή έρχεται ένα δημοσίευμα από την Ρουμανία να επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Βλαντ Κίρικες της Νάπολι.

Την Κυριακή (21/1) αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός "χτυπάει" στόπερ από το ιταλικό πρωτάθλημα και ο Ρουμάνος αμυντικός της Νάπολι είναι μία περίπτωση γνώριμη για τους "ερυθρόλευκους", αφού είχαν ασχοληθεί μαζί του τα τελευταία δύο καλοκαίρια.

Το δημοσίευμα της sport.ro είχε το εξής ρεπορτάζ: "Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κίρικες και είναι έτοιμος να κάνει πρόταση. Ο Κίρικες δεν είναι βασικός στη Νάπολι".

O 29χρονος στόπερ έχει φέτος μόλις 5 συμμετοχές στη Serie A, μία στο Κύπελλο και άλλη μία στο Champions League. Από την Ιταλία κυκλοφορεί εδώ και μέρες το σενάριο ότι ο παίκτης είναι στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές από τη Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ