ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι πρώτες σκέψεις τουΜπέντο για ΑΕΚ!

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Στην σαββατιάτικη (18/2) προπόνηση θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο Ρέτσος παραμένει το φαβορί για τα χαφ. Αναμένεται, μεταξύ άλλων, επιστροφή του Ντα Κόστα στη 18άδα.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το Σάββατο το μεσημέρι (18/2) η ανακοίνωση της αποστολής από τον Πάουλο Μπέντο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά με πρώτο – πρώτο φυσικά αυτό του Κώστα Φορτούνη.

Δεν είναι σίγουρη η παρουσία του στην 18άδα, σύμφωνα με τα όσα παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι. Δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν τον προφυλάξει για να τον έχει στο 100% στη ρεβάνς της Άγκυρας.

Αντιθέτως, οι Ιντέγε και Ελιουνούσι θα είναι στη διάθεση του Μπέντο και εκείνος θα κρίνει αν θα πρέπει να τους δώσει χρόνο συμμετοχής ή όχι στο ματς με την «Ένωση».

Από εκεί και πέρα, στα ευχάριστα για τον Πορτογάλο είναι η επιστροφή του Μανουέλ Ντα Κόστα. Να θυμίσουμε ότι ο Βιάνα δεν θα παίξει στην Τουρκία λόγω της αποβολής του στο πρώτο παιχνίδι με την Οσμάνλισπορ και κατά κάποιο τρόπο τού λύνει τα χέρια το γεγονός ότι μπορεί πλέον να υπολογίζει στον Μαροκινό στόπερ.

Στον αγώνα του ΟΑΚΑ άλλωστε είναι και μία καλή ευκαιρία να ξαναπάρει λεπτά συμμετοχής για να αρχίσει να βρίσκει σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό. Έχει γυρίσει στο Ρέντη στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες δεν έχει παίξει λεπτό. Κάτι η μέση του, κάτι το γεγονός ότι λόγω τιμωρίας δεν μπορούσε να αγωνιστεί με την Οσμάνλισπορ, τον έφεραν στο περιθώριο. Τώρα όμως γύρισε και δεν αποκλείεται να τον δούμε στο ΟΑΚΑ βασικό μαζί με τον Μποτία. Να τους τσεκάρει κατ’ επέκταση και ο Μπέντο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενόψει Άγκυρας.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Ρέτσος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για τα χαφ μαζί με τον Μάρτινς. Σε περίπτωση που ο Φορτούνης δεν καταφέρει να αγωνιστεί, η παρουσία του Μάριν στην ενδεκάδα μοιάζει με μακρινό σενάριο. Πιο πιθανό είναι π.χ. να δούμε τον Ανδρούτσο εκεί ή τον Μάρτινς (σ.σ. στο δεύτερο σενάριο να γυρίσει σε ρόλο «οκταριού» ο Ανδρούτσος) παρά τον Γερμανό άσο.

Ο Σεμπά έχει επίσης εξασφαλισμένη μία θέση στο αρχικό σχήμα και μένει να φανεί ποιος θα παίξει στο απέναντι «φτερό». Αν ο Φορτούνης είναι καλά, τότε ο Ανδρούτσος θα ξαναβρεθεί σε ρόλο εξτρέμ. Αν ο Φορτούνης μείνει έξω, τότε ο Ανδρούτσος θα πάει στον άξονα και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Μανθάτης παρά το ότι υπάρχει η επιλογή του Ταρίκ.

Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης θα παρουσιάσει και το τι θα κάνει ο Μπέντο με το αριστερό άκρο της άμυνας. Παίρνοντας ως δεδομένα ότι οι Φιγκέιρας, Μποτία και Ντα Κόστα θα καλύψουν τα ¾ της οπισθοφυλακής, ο Σισοκό έχοντας στην πλάτη του μία ομολογουμένως αξιοπρεπή εμφάνιση με την Οσμάνλισπορ, έχει αυτομάτως και το προβάδισμα έναντι του Ντε Λα Μπέγια. Για το τέρμα δεν υπάρχει και άλλος απόντος του Καπίνο. Ο Λεάλι θα ξεκινήσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ