ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή για στόπερ!

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή για στόπερ!

Καθημερινά ένα σωρό ονόματα στέλνουν οι ατζέντηδες στον Ολυμπιακό. Στο «κάδρο» παραμένουν οι Μπαλάντα, Σάντος, Παλέτα και ο… παίκτης – έκπληξη. Διαβάστε αναλυτικά.

Μπήκε η 12Αυγούστου, απομένουν κάτι λιγότερο από 20 μέρες μέχρι να εκπνεύσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος και ακόμα το θέμα του στόπερ δεν έχει λυθεί για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πώς κινούνται μυστικά για την απόκτηση ενός Λατινοαμερικάνου που το όνομά του κρατιέται καλά κλειστό. Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες ο στόπερ να θυμίσει κάτι από… Φινμπόγκασον, Πάρντο, Καμπιάσο και Σεμπά. Δηλαδή να εμφανιστεί το όνομά του από το πουθενά!

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν κυρίως από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κάνει «παιχνίδι» για τον Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ. Τα σενάρια που ακούγονται κυρίως από την Αργεντινή είναι πολλά. Μέχρι και για πρόταση συνιδιοκτησίας έχει ακουστεί ότι έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», γεγονός που διαψεύδεται από την πλατεία Αλεξάνδρας.

Πέρα από τον Κολομβιανό, ψηλά στη λίστα παραμένει και ο Σάντος της Μπράγκα, ο οποίος έχει όλο αυτό το «πακέτο» που αρέσει στον Σίλβα (φιλόδοξος, δυναμικός, γρήγορος, καλή τεχνική για αμυντικός). Απλώς, η Μπράγκα πουλάει πάντα ακριβά. Τα5,5 εκ.ευρώ ίσως να μην φτάνουν καν για να γίνει το «deal». Βλέπετε, τον παίκτη κοιτάζουν και από την Ιταλία, και από την Τουρκία!

Ο Παλέτα είναι μία περίπτωση που την εξετάζουν επίσης σοβαρά στο λιμάνι. Η Μίλαν τον παραχωρεί με ένα ποσό κοντά στα3 εκ.ευρώ, είναι μία προσιτή περίπτωση, αλλά είναι φανερό ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι καλύτερο. Η ιστορία με τον Άλεξ της Μίλαν σαν να φαίνεται ότι διατηρείται περισσότερο από τα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς δεν μοιάζει να είναι ο παίκτης που κάνει και τόσο μεγάλο «γκελ» στον Σίλβα.

Στο μεταξύ, είναι λογικό όταν ο Ολυμπιακός έχει βγει στη… γύρα για να βρει στόπερ (κι όχι έναν, αλλά δύο κιόλας), διάφοροι μανατζαραίοι να προτείνουν κεντρικούς αμυντικούς με το… τσουβάλι. Οι Ρολάντο (Πόρτο), Ανχελέρι (Μάλαγα), Ενρίκε (Νάπολι), Ντάγκλας (Ντιναμό Μόσχας), Κάντλετς (Φενέρμπαχτσε) είναι ορισμένοι από αυτούς που έχουν προταθεί. Η πλάκα είναι ότι μέσα στον γενικό χαμό έχει προταθεί και ο… Σαντάνα που δεν κατάφερε να πείσει ούτε την Κολωνία, ούτε την Τραμπζονσπόρ και επέστρεψε για προπονήσεις στην Σάλκε! Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συμβαίνει στην πλατεία Αλεξάνδρας. Φυσικά, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, δεν ασχολούνται στον Πειραιά με τον Σαντάνα. Απλώς σας μεταφέρουμε τον πανικό που έχει πιάσει ξαφνικά τους ατζέντηδες για να πουλήσουν την «πραμάτεια» τους και προτείνουν μέχρι και ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το λιμάνι και δεν… ακούμπησαν! Αυτό όμως είναι και ένα μέρος της δουλειάς τους…

Εν κατακλείδι, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν την αίσθηση ότι κινούνται μυστικά. Σίγουρα δεν είναι παραμύθια οι περιπτώσεις των Μπαλάντα, Σάντος, Παλέτα (και λιγότερο του Άλεξ), αλλά έχοντας ως… δεδικασμένο το γεγονός ότι ξαφνικά «έσκασαν» τα ονόματα των Φινμπόγκασον, Καμπιάσο, Πάρντο και Σεμπά (αν δεν αποτελεί η υπόθεση του 23χρονου Βραζιλιάνου ως μέτρο πίεσης στην Πόρτο για τον Ερνάνι), φαίνεται πώς κάπως έτσι θα πάει η «δουλειά» και με τον «βράχο» που ψάχνουν τόσο καιρό οι Πειραιώτες για το κέντρο της άμυνας.

* Ο Σεμπά δεν ακούστηκε για πρώτη φορά την Τρίτη (12/8) στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Το όνομά του είχε γραφτεί στα ρεπορτάζ και πριν από σχεδόν έναν μήνα, λίγο πριν φύγει ο Ολυμπιακός για το Ζέεφελντ. Τότε δεν μπήκαν καν στη διαδικασία οι «ερυθρόλευκοι» να το διαψεύσουν ή να το επιβεβαιώσουν. Απλώς εμείς να τονίσουμε ότι μαζί με τον Σεμπά είχε πρωτοκυκλοφορήσει κι άλλο ένα όνομα. Αυτό του 27χρονου Πορτογάλου (γεννημένου στην Γαλλία) στόπερ Γιοχάν Ταβάρες που παίζει επίσης στην Εστορίλ. Και να ξέρετε ότι υπήρξε και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μάρκο Σίλβα την περίοδο που ήταν προπονητής στην Εστορίλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ