ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι "πονοκέφαλοι" γνωστοί ενόψει Ξάνθης

Οι "πονοκέφαλοι" γνωστοί ενόψει Ξάνθης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μποτία και Μαρτίνς δεν προπονήθηκαν ούτε την Πέμπτη (19/1) και πλέον – εκτός απροόπτου – ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Άρη στο Κύπελλο (25/1). Καμία ένδειξη για το αν θα μπει στην αποστολή με Ξάνθη ο Ανσαριφάρντ. Αιμάτωμα ο Μανθάτης.

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα της Πέμπτης (19/1). Οι Μποτία και Μαρτίνς έκαναν τα προγράμματά τους και όλα δείχνουν ότι ο Μπέντο δεν μπορεί να τους υπολογίζει για τον αγώνα με την Ξάνθη (21/1, 19.30). Για την ακρίβεια, θα πρέπει να συμβεί ένα μικρό θαύμα για να βρεθούν στη 18άδα.

Σε αντίθεση με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού τιμ και είναι στο χέρι του Μπέντο αν θα τον πάρει στην αποστολή ή όχι.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, για τον οποίο δεν υπήρχε κάποια ένδειξη όλη την ημέρα ότι θα μπει τελικά στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, για να μην πούμε ότι κλίνουν προς τον... εκ νέου αποκλεισμό του από τη 18άδα.

Σχετικά με τα πλάνα του Μπέντο, λογικά θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο μετά το τέλος της αυριανής (20/1) προπόνησης, μιας και μία μέρα μετά το ματς της Τρίπολης όσοι έπαιξαν έκαναν αποθεραπεία.

Η πρώτη αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε έχουν το προβάδισμα.

Μένει το ποιος θα αντικαταστήσει τον Μανθάτη που έχει ένα αιμάτωμα από το μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας και λογικά δεν προλαβαίνει την Ξάνθη.

Ο βασικός υποψήφιος είναι ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Ενόψει Άρη πάντως ο Μανθάτης θα είναι διαθέσιμος, καθώς σύμφωνα με το ιατρικό τιμ δεν εκφράζεται κάποια ιδιαίτερη ανησυχία.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μανθάτης: "Να δείξουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής"
Παίρνει Παπ Αμπού Σισέ ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι
Προετοιμασμένος ο Ανσαριφάρντ με Μπέντο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ