ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι πιθανότητες του ΕSPN για τον Ολυμπιακό

Οι πιθανότητες του ΕSPN για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Η στατιστική υπηρεσία του ESPN γνωστοποίησε τις πιθανότητες που δίνει στις ομάδες στη φετινή κλήρωση του Champions League. Οι προβλέψεις για Ολυμπιακό και ο "καυτός" τέταρτος όμιλος.

Η περίφημη στατιστική υπηρεσία του ESPN, έχοντας γρήγορα αντανακλαστικά, γνωστοποίησε τις πιθανότητες που δίνει στις ομάδες στη φετινή κλήρωση του Champions League, για το πως θα πορευτούν στους ομίλους τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε έναν πίνακα στον οποίο καταγράφει τις πιθανότητες που δίνει σε κάθε ομάδα για το πως θα πορευτεί στο γκρουπ της. Το Win Pct σημαίνει να βγει πρώτη και νικήτρια στον όμιλο, το Advance Pct να βγει δεύτερη (παίρνοντας επίσης την πρόκριση στην επόμενη φάση) και το Europa Pct να τερματίσει στην τρίτη θέση, δηλαδή να περάσει στο Europa League.

Το ESPN, για τον Ολυμπιακό, δίνει περισσότερες πιθανότητες στο να τερματίσει στη τρίτη θέση του γκρουπ με 48.8%, δίνει 30.1% στο να αναδειχθεί δεύτερος και μόλις 4.1% στο να αναδειχθεί νικητής στον όμιλο του, απέναντι στις Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Στο γκρουπ που όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, είναι ο τέταρτος όμιλος, στον οποίο βρίσκονται ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ. Ξεκάθαρο φαβορί η Μπαρτσελόνα με ποσοστό στο 90.1% στον όμιλο της. Αναλυτικά οι πιθανότητες που δίνει για κάθε σύλλογο.

Οι πίνακες του ESPN για τους ομίλους του Champions League:

Οι πιθανότητες του ΕSPN για τον Ολυμπιακό
Οι πιθανότητες του ΕSPN για τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ