ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι λόγοι που απέσυρε την εμπιστοσύνη στον Στράτο ο Ολυμπιακός

Οι λόγοι που απέσυρε την εμπιστοσύνη στον Στράτο ο Ολυμπιακός

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χρεώνουν στον Γιώργο Στράτο το γεγονός πως ενεργούσε ως πρόεδρος της Super League χωρίς όμως να ενημερώνει τα μέλη του συνεταιρισμού. Εντείνονται οι επαφές για Νιλμάρ, στο γήπεδο για το ματς με Αρούκα ο Μάρτινς.

Ο Γιώργος Στράτος αποτελεί παρελθόν από την προεδρία της Super League εδώ και μερικές ώρες, με τον ίδιο να αιτιολογεί την απόφασή του λέγοντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του πως "ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου".

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης κατονόμασε τον Ολυμπιακό ως την ομάδα που έπαψε να εμπιστεύεται τον Γιώργο Στράτο και από την πλευρά τους οι Πειραιώτες δεν αρνούνται πως ήταν εκείνοι όντως που απέσυραν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, δεν υπήρχε καμία ενημέρωση προς αυτούς τις τελευταίες 10 ημέρες ενώ καταλογίζουν στον Γιώργο Στράτο το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να βγάζει ανακοινώσεις χωρίς να το ξέρουν τα μέλη του συνεταιρισμού αλλά και χωρίς να είναι ενήμεροι για το περιεχόμενο τω ανακοινώσεών του.

Επιπλέον, οι "ερυθρόλευκοι" στέκονται ιδιαίτερα στο "ισπανικό μοντέλο" που είχε προχωρήσει ως πρότζεκτ ο πρώην πρόεδρος της Super League, με την πλευρά του Ολυμπιακού να τονίζει ότι ουδείς ενημερώθηκε για τους λόγους που δεν προχώρησε αλλά και να κάνουν λόγο για "αστοχίες" που δείχνουν ελλείψεις στη γνώση του αντικειμένου.

"Τρέχει" για Νιλμάρ, δίπλα στην ομάδα του Μάρτινς

Εν τω μεταξύ, την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο ταλαιπωρείται από τις κόντρες μεταξύ Πολιτείας και ΕΠΟ και το ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας να μοιάζει σχεδόν δεδομένο, ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ο Νιλμάρ είναι φυσικά ο μεγάλος στόχος και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να πιάσει στο μεγάλο λιμάνι, με την Αλ Νασρ να υψώνει πάντως κάποια προσωρινά εμπόδια και τον 32χρονο Βραζιλιάνο να έχει ανοίξει κύκλο συζητήσεων προκειμένου να απεμπλακεί οριστικά από την ομάδα του.

Από την πλευρά του, ο Αντρέ Μάρτινς, πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων" επί εποχής Πάουλο Μπέντο, θα παρακολουθήσει το βράδυ της Πέμπτης διά ζώσης το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League και κατόπιν θα επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ