ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Κύπριοι βάζουν στο "κόλπο" τον Κρίστιανσεν

Οι Κύπριοι βάζουν στο "κόλπο" τον Κρίστιανσεν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων με τον Ρεμί Γκαρντ, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλους προπονητές, όπως τον Δανό τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν. Ποιες είναι οι άλλες περιπτώσεις που εξετάζει.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περιμένει τον Ρεμί Γκαρντ. Από τη στιγμή που ζήτησε νέα παράταση, θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να τον περιμένει και να χάσει κι άλλο χρόνο. Ο δε Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε ότι θα προτιμούσε να μην δουλέψει του χρόνου σε κάποια ομάδα, γιατί θα κάνε μία χειρουργική επέμβαση.

Ο Εσκριμπά από την πλευρά του θέλει να βγάλει την Βιγιαρεάλ στην Ευρώπη για να συνεχίσει εκεί την προπονητική του καριέρα. Και να θυμίσουμε ότι το ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την παραπάνω εβδομάδα.

Μ' αυτά και μ' αυτά, έχουν αρχίσει τις τελευταίες ώρες να ακούγονται διάφορα ονόματα με πρώτο-πρώτο αυτό του Τόμας Κρίστιανσεν. Μέχρι και τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ο Δανός που θα μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, δεν είχε την παραμικρή ενόχληση. Ωστόσο, σαν να έδειχνε ότι περιμένει στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό. Στην Κύπρο υποστηρίζουν ότι στο τέλος ο Δανός με... ισπανικές καταβολές θα είναι ο “εκλεκτός” των Πειραιωτών.

Τη φετινή σεζόν κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ απέκλεισε από το Europa League και την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε.

ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζαν στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες, αλλά το πιθανότερο είναι να μετακομίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Πέρα όμως από τον Κρίστιανσεν, υπάρχει και η περίπτωση του Ρατζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γαλατασαράι, αλλά κι εκείνος έχει δώσει μία εντύπωση σαν να περιμένει “κάτι καλό” από την Ελλάδα. Και το “κάτι καλό” από τη στιγμή που ο Χιμένεθ έμεινε στην ΑΕΚ, ο Ίβιτς συνεχίζει στον ΠΑΟΚ και ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό, πάει να πει... Ολυμπιακός!

Τέλος, ο Λεμονής περιμένει στο ακουστικό του. Του έχει προταθεί να μείνει στον σύλλογο σε ένα άλλο πόστο (κάτι σαν συνδετικός κρίκος ακαδημίας – πρώτης ομάδας), όμως, ακόμα όλα είναι στον αέρα. Όσο δεν κλείνει ένας προπονητής, ο Λεμονής πάντα θα παραμένει στο προσκήνιο.

Στην παρούσα φάση πάντως ο Κρίστιανσεν έχει καλές συστάσεις από την Κύπρο και έχοντας ως “όπλο” και την εμπειρία σε προκριματικά Champions League, είναι λογικό να “παίζει” δυνατά το όνομά του για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ