ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι κύκλοι του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση του ΠΑΟ

Οι κύκλοι του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση του ΠΑΟ

Μέσω κύκλων απάντησε ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Τι λένε οι "ερυθρόλευκοι" για τον Καλόπουλο και τη φετινή διαιτησία. Ετοιμάζουν και επίσημη ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επιστροφή του διαιτητή Καλόπουλου στην Superleague δεν έμεινε αναπάντητη από τον Ολυμπιακό. Κύκλοι της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ τοποθετήθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης.

" Ο μόνος που δεν μπορεί να μιλάει είναι ο Παναθηναϊκός, ειδικά φέτος που έχει πάρει ένα σωρό σφυρίγματα" ήταν το σχόλιο, ενώ όπως λέγεται ετοιμάζεται και επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τους Πειραιάωτες "όσοι διαιτητές ενεπλάκησαν στην υπόθεση του καλοκαιριού με τις καταγγελίες για στημένους αγώνες, έχουν αποκατασταθεί και σφυρίζουν κανονικά" ενώ υπογράμμιζαν ότι ο Καλόπουλος " στο περσινό ντέρμπι αν έκανε λάθη, παρασύρθηκε από τις υποδείξεις των βοηθών του και δεν ευθύνεται ο ίδιος".

"Φέτος, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς. Προφανώς τους αρέσουν διαιτησίες όπως του Κύρκου και του Μήτσιου" πρόσθεταν οι κύκλοι του Ολυμπιακού και το περσινό ντέρμπι, ο Καλόπουλος και ό,τι επακολούθησε, φαίνεται ότι επανήλθαν δυναμικά στο προσκήνιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ