ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oι δυσκολίες να βρεθεί τώρα προπονητής στον Ολυμπιακό!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην επικαιρότητα οι Μαρθελίνο, Ράμος και Καράνκα τις τελευταίες ώρες ως υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο των “ερυθρολεύκων”. Υπάρχουν όμως δυσκολίες για να βρεθεί τώρα ο αντικαταστάτης του Βούζα. Όλα πάντως είναι πιθανά!

Αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πλέον, μία μέρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, είναι στο τι θα γίνει τελικά με τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθεί ένα 15νθήμερο ξεκούρασης λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων και εκεί θα έχουν όλο τον χρόνο στον Ολυμπιακό για να προσπαθήσουν να πείσουν έναν προπονητή (πιθανότατα από την ισπανική αγορά) να έρθει τώρα στο λιμάνι και όχι το καλοκαίρι.

Βγήκαν τα ονόματα των Μαρθελίνο, Ράμος και Καράνκα. Οι δύο πρώτοι έχουν κάποιους θαυμαστές στο λιμάνι. Ο Καράνκα που έφυγε πρόσφατα από την Μίντλεσμπρο, φέρεται να έχει προταθεί στους "ερυθρόλευκους".

Αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι στον Ολυμπιακό από την επόμενη ώρα κιόλας της απόλυσης του Μπέντο, είχαν απλώσει τα δίχτυα τους σε ισπανική και γαλλική αγορά. Είπαν ότι θα πάνε με τον Βούζα και... βλέπουμε, έτσι ώστε να κερδίσουν χρόνο και να μην πάνε σε μία βιαστική επιλογή τύπου Πάουλο Μπέντο.

Το αρχικό πλάνο λοιπόν ήταν να πάει η ομάδα με Βούζα στο πρώτο ματς με την Μπεσίκτας και με τον Ατρόμητο. Ο 51χρονος τεχνικός συνέχισε και στα παιχνίδια της Τουρκίας και της Λεωφόρου.

Τώρα έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος και στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους, γιατί – ας μην κοροϊδευόμαστε – είναι σε συζητήσεις με προπονητές από την πρώτη στιγμή που έφυγε ο Μπέντο.

Απλώς, εδώ υπάρχει ένα θέμα που θα πρέπει να έχουμε όλοι υπόψη μας. Οι περισσότεροι προπονητές προτιμούν να πηγαίνουν σε μία ομάδα αρχές Ιουνίου και όχι τέλη Μαρτίου και μάλιστα σε μία ομάδα που έχει ένα σωρό δύσκολες υποχρεώσεις μπροστά της.

Για αυτό στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι εκεί που δεν πάει για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή... Ακόμα και έως το τέλος της σεζόν, που λέει ο λόγος είναι διατεθειμένοι περιμένουν τον προπονητή που έχουν "σημαδέψει" για να χτίσει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Όλα πάντως είναι πιθανά, γιατί το ιδανικότερο για όλο τον οργανισμό θα ήταν να ερχόταν... χθες ο νέος προπονητής και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους οι διοικούντες για να τον φέρουν το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, υπάρχουν οι αντικειμενικές δυσκολίες που αναφέραμε παραπάνω.

*** Αναπτύχθηκε μία φημολογία ότι ο Βρέντζος συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) με τον Βούζα. Ότι θα προχωρούσαν άμεσα σε... διαζύγιο. Από την ΠΑΕ πάντως διαψεύστηκε κατηγορηματικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ