ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι δώδεκα "κομμένοι" του Ολυμπιακού που δεν θα πάνε Ζέεφελντ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Δευτέρα (25/6) "πετάει" η αποστολή για το Ζέεφελντ και την επόμενη μέρα θα πιάσουν δουλειά όσοι δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Από τον Ταχτσίδη, τον Οφόε και τον Εμενίκε έως τον τελευταίο "κομμένο" Μανώλη Σιώπη.

Έχει πολλά θέματα να ξεμπερδέψει ο Ολυμπιακός ως προς το κομμάτι των αποχωρήσεων. Οι Προτό, Ζιλέ και Μποτία ήταν οι πρώτοι που άνοιξαν την πόρτα, αλλά οι τρεις τους ήταν φαινομενικά και οι πιο εύκολοι.

Ο Σεμπά που ήταν μία δύσκολη περίπτωση, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κίνα και εκτός απροόπτου δεν θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ παρότι έκανε μέχρι πρότινος προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Μία ντουζίνα ποδοσφαιριστών θέλει να απομακρύνει ο Ολυμπιακός. Μια ντουζίνα ποδοσφαιριστών που πιάνει δουλειά στον Ρέντη μία μέρα μετά την πτήση της ομάδας για την Αυστρία.

Η αποστολή "πετάει" την Δευτέρα (25/6). Την Τρίτη (26/6) αναλαμβάνει δράση ο Βασίλης Βούζας με τους "κομμένους". Αρκετά ονόματα είναι "βαριά", όπως για παράδειγμα ο Ταχτσίδης, ο Οφόε και ο Εμενίκε. Εσχάτως προστέθηκε και αυτό του Μανώλη Σιώπη.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Στη λίστα των "κομμένων" υπάρχουν οι Ιγκόρ, Αντρέ Μαρτίνς, Γούτας, Νίκο Μαρτίνες, Καραμάνος, Λάτσι, Ξύδας και Τόλι, οι οποίοι δεν υπολογίζονται όχι μόνο από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά γενικότερα από τον σύλλογο.

Σε αυτή την κατηγορία θα ήταν και ο Ζιλέ, αν δεν συμφωνούσε να λύσει το συμβόλαιό του. Το κατάλαβε νωρίς όμως ο Βέλγος και έμεινε ελεύθερος.

Δεν αποκλείεται να προστεθεί και κάποιος άλλος στη λίστα, μιας και είναι κοινό μυστικό ότι από τους παίκτες που κάνουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού, υπάρχουν αρκετοί που δεν υπολογίζονται. Για παράδειγμα μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Νίκο Βέργο, καθώς αυτή τη στιγμή είναι ο τέταρτος φορ της ομάδας πίσω από τον Γκερέρο, τον Τζούρτζεβιτς και τον Μάνο (σ.σ. δεν υπολογίζεται ο Καρίμ λόγω του Μουντιάλ). Οπότε, ίσως δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψει στην Αυστρία.

Θα ξεκαθαρίσει όμως την Κυριακή (25/6) η ιστορία με τον Βέργο, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα ο Αστέρας Τρίπολης.

Στο μεταξύ, υπάρχουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστές που θα πάνε στην Αυστρία γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να παραμείνουν στο ρόστερ. Ο Βούκοβιτς και ο Πάρντο είναι δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Επίσης, και ο Μπουχαλάκης θα πρέπει να αποδείξει στον Μαρτίνς ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου, όπως φυσικά και ο Μανώλης Σάλιακας που πάει ως "μπακ απ" του Ελαμπντελαουί.

P hoto credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ