ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι δύο μήνες υπομονής του Γιαννιώτα!

Οι δύο μήνες υπομονής του Γιαννιώτα!
INTIME SPORTS

Παρότι δεν χώραγε ούτε στα οικογενειακά διπλά, ο Γιάννης Γιαννιώτας έκανε υπομονή και άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μάρκο Σίλβα στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά

Σίγουρα είναι λίγο "άγριο" και θέλει γερό στομάχι αυτό που πέρασε ο Γιαννιώτας στον Ολυμπιακό. Έχει μπει φουριόζος στην προετοιμασία, πάνω στην εβδομάδα έχασε τον προσανατολισμό του, οι παρουσίες του στα φιλικά ήταν από μηδενικές εώς το πολύ 20λεπτες και γύρω στα τέλη Αυγούστου το όνομά του βρισκόταν ψηλά ως προς τους υπό παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού.

Τελικά ο Γιαννιώτας έμεινε στο Ρέντη για να το παλέψει και να δείξει στον Σίλβα ότι μπορεί να τον υπολογίζει για τη φετινή Ωστόσο,ο νεαρός εξτρέμ δεν χώραγε ούτε στα οικογενειακά διπλά, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός για τα... τέσσερα άκρα της επίθεσης των δύο ομάδων (βασικών – αναπληρωματικών) χρησιμοποιούσε τους Ντουρμάζ, Πάρντο, Ερνάνι και Σεμπά. Όταν κάποιος δεν μπορούσε, έμπαινε ο Κολοβός και πιο... αργά προς το τέλος του διπλούο Γιαννιώτας.

Ο πρώην άσος του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης όμως δεν το έβαλε κάτω. Έσκυψε το κεφάλι και κοίταξε να δουλέψει, ελπίζονταςότι θα έπαιρνε έστω και μία ευκαιρία από τον προπονητή του.

Δύο μήνες χρειάστηκε να κάνει υπομονή τελικά. Δύο μήνες για να παίξει έστω ένα 20λεπτο σε αγώνα Κυπέλλου! Όπως έκανε δηλαδή και στην προετοιμασία. Το βράδυ της Τετάρτης (28/10) ήταν ηρεζέρβα της... ρεζέρβας (Κολοβός)!

Κι όμως, οΓιαννιώτας μπήκε με τον Πλατανιά και άφησε υποσχέσεις. Μπήκε λες και δεν του έλειπε αγωνιστικός ρυθμός. Λες και δεν πατούσε για πρώτη φορά το Καραϊσκάκη φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών. Λες και δεν είχε να παίξει σε επίσημο ματς 4,5 μήνες!Απλώς, να θυμίσουμε ότι τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν στις 7 Ιουνίου, στα πλέι οφ του Αστέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη(1-0).

Η λογική λέει ότι ο Μάρκο Σίλβα θα αρχίσει να τον βλέπει με άλλο μάτι πλέον. Ο Πορτογάλος ήθελε με τον Πλατανιά να τεστάρει όλους τους ποδοσφαιριστές, να τους δει αν είναι σε ετοιμότητα, αν μπορούν μέσα από ένα παιχνίδι να του αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Γενάρης είναι κοντά και ήδη πολλά ακούγονται για το ποιοι αναγκαστικά θα αποχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Ο Γιαννιώτας πέρασε τις εξετάσεις. Αλλά ακόμα έχει δρόμο. Σίγουρα θα πάρει χρόνο και στα άλλα δύο ματς Κυπέλλου του Δεκεμβρίου με Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Σμύρνης. Το θέμα όμως είναι να δει το όνομά του και σε 18άδα αγώνα πρωταθλήματος. Μετά την εμφάνισή του με τον Πλατανιά οι πιθανότητές του αυξήθηκαν. Δεν λέμε ότι θα μπει αύριο (30/10) στο αεροπλάνο για την Βέροια, αλλά σίγουρα ο Μάρκο Σίλβα το βράδυ της Τετάρτης (28/10) αναθεώρησε κάποια πράγματα στις σκέψεις του σε ό,τι έχει να κάνει ειδικάμε τον Γιαννιώτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ