ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι διάλογοι του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ανακριτή

Οι διάλογοι του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ανακριτή
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει πέντε κακουργήματα, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και απέδωσε όλη την υπόθεση σε σκευωρία εναντίον του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο εναντίον του με συγκεκριμένους ενορχηστρωτές.

Στο υπόμνημα του, αλλά και στις ερωτήσεις, που δέχτηκε από τον ανακριτή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνήθηκε την εμπλοκή του στα αδικήματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Huffington Post. Υποστήριξε ότι, από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι, έχει προκληθεί περιουσιακή βλάβη τρίτου προσώπου ή φορέα.

Επίσης δεν προκύπτει ότι, εκβιάστηκε οποιοσδήποτε και ότι, από αυτό υπήρξε οικονομικό όφελος του κατηγορούμενου και της ομάδας του, ή ότι επηρέασε το αποτέλεσμα των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Την ίδια στάση κράτησε και γιά την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη στο φούρνο στην Καλαμάτα, υποστηρίζοντας ότι, το μόνο που υπήρξε είναι μία ανώνυμη επιστολή.

Ο Μαρινάκης δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τον ανακριτή, που βασίζονταν στις τηλεφωνικές συνομιλίες του, που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρεάδης τον ρώτησε για το λόγο των συνομιλιών του με τους Γ. Σαρρή και Θ. Κουρίδη και απάντησε ότι, όσα είπαν δεν είχαν καμία σχέση με τις κατηγορίες.

Ανακριτής: Γιατί υποστηρίξατε τον Γ. Σαρρή ως υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ;

Μαρινάκης: Γιατί ήταν αξιόλογος, μορφωμένος και ηθικός άνθρωπος.

Ανακριτής: Στη συνάντηση σας στο Χίλτον, όπου συμμετείχαν Σαρρής, Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Σάββας,τι συζητήσατε και τι αποφασίσατε;

Μαρινάκης: Ηταν μία τυχαία συνάντηση και δεν μπορεί οι τυχαίες συναντήσεις να μετατρέπονται σε ποινικά αδικήματα.

Σε άλλο σημείο της απολογίας του ο ανακριτής του διαβάζει αποσπάσματα από τις δύο καταθέσεις του Αλέξη Κούγια, τις οποίες ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορρέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Μαρινάκης: Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ