ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι δανεικοί που επιστρέφουν στον Ολυμπιακό

Οι δανεικοί που επιστρέφουν στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνολικά 5 από τους 17 δανεικούς παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός αναμένεται να βρεθούν στο πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πειραιωτών, στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας.

Την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με τους παίκτες που έχει παραχωρήσει δανεικούς ο Ολυμπιακός σε άλλους συλλόγους ήταν στα τέλη Μάρτη.

Το Sport24.gr είχε κάνει μια καταγραφή των 18 ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν μακριά από τον Πειραιά και το μόνο που άλλαξε μέχρι σήμερα είναι η παραχώρηση του Χόρχε Μπενίτες στην Κρους Ασούλ, κάτι που πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τις προεργασίες για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και οι κινήσεις των "ερυθρολεύκων" αναμένεται να ξεκινήσουν τις ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 7 Μαΐου. Άλλωστε φέτος όλα θα πρέπει να γίνουν πιο σύντομα, καθώς οι πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού θα έρθουν στα τέλη του Ιούλη, για την προκριματική φάση των ομίλων του Champions League 2016-17.

Οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή Ελλάδας λοιπόν αναμένεται να δώσουν το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν γύρω στις 20 Ιουνίου, να περάσουν τις καθιερωμένες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια να αναχωρήσουν για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Όπως είναι λογικό, θα υπάρξουν και λίγοι παίκτες από την 17άδα των δανεικών που θα βρεθούν τελικά στο Λάνγκεφελντ και όχι στο Ζέεφελντ. Αυτοί θα είναι παρόντες σε αυτό το αρχικό κομμάτι της σεζόν - χωρίς αυτό να εγγυάται την παραμονή τους στο ρόστερ. Για αυτό θα αποφανθεί ο Μάρκο Σίλβα.

Για την ώρα πάντως, δίχως να έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις, είναι πέντε οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να πάρουν σε πρώτη φάση το εισιτήριο επιστροφής.

Δημήτρης Γούτας, Νίκο Μαρτίνες, Γιάννης Γιαννιώτας, Μανώλης Μπέρτος και Γιάννης Μανιάτης. Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι για να δώσουν το παρών στο Λάνγκεφελντ, ακολουθώντας την ομάδα στο αρχικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Και ανάλογα με τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και τα όσα έχει στο μυαλό του ο Μάρκο Σίλβα, θα οριστικοποιηθεί η παραμονή τους ή μη στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και περιπτώσεις όπως των Ανδρέα Γιαννιώτη, Τάσου Αυλωνίτη, Φάνη Τζανδάρη. Ο πρώτος μπορεί επίσης να βρεθεί στο Λάνγκεφελντ, από τη στιγμή που πάντα στην αποστολή είναι απαραίτητη η παρουσία 4 τερματοφυλάκων για τις ανάγκες της προπόνησης.

Όσον αφορά τον Έλληνα στόπερ που αγωνίζεται στην Στουρμ Γκρατς, οι Αυστριακοί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την έως τώρα εικόνα του και έχουν αποφασίσει να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Αυλωνίτη με κανονική μεταγραφή. Λογικά θα το προσπαθήσουν το επόμενο διάστημα. Αν κάτι πάει στραβά, τότε μπορεί να αλλάξουν και τα δεδομένα για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό.

Για τον Φάνη Τζανδάρη είναι πιο απλά τα πράγματα. Αυτό που προέχει είναι να αναρρώσει πλήρως από την επέμβαση στους χιαστούς, να αποκατασταθεί στο 100% το πρόβλημα του και να επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Μέχρι τότε θα δίνει τη μάχη του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ