ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι back to back πρωταθλητές της Κ-20

Οι back to back πρωταθλητές της Κ-20

Για δεύτερη σερί χρονιά οι Νέοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν το πρωτάθλημα και είναι κάμποσοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ που ήταν παρόντες και στους δύο τίτλους.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Super League Κ-20, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στα δυο χρόνια αγωνίστηκαν δεκάδες ποδοσφαιριστές στην ομάδα Νέων αλλά κάποιοι εξ' αυτών είχαν το προνόμιο να στεφθούν Πρωταθλητές και το 2015 και το 2016.

Η λίστα αυτή αποτελείται από τους Μανώλη Σάλιακα, Αντώνη Βατουσιάδη, Κώστα Τσιμίκα, Άντριτ Τόλι, Γιάννη Λάτσι, Κωνσταντίνο Πλέγα, Γιώργο Μανθάτη, Θανάση Ανδρούτσο, Κώστα Μεγαρίτη, Δημήτρη Κατσιμήτρο, Δήμο Χαντζάρα, Παναγιώτη Ρέτσο και Δημήτρη Νικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ρέτσος και Νικολάου, τη σεζόν 2014-15 ήταν μέλη της Κ-17 που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K-17 στο Αγρίνιο αλλά είχαν δώσει και αγώνες με την Κ-20.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει 2 συνεχόμενα Πρωταθλήματα έχουν φυσικά επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Στην 3η θέση η Κ-10

Την 3η θέση στο"2ο Athens Youth Football Tournament",που διεξήχθη από τις 15 έως τις 17 Απριλίου στοΧαλάνδρι,κατέλαβε ηΚ-10της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η ομάδα τουΣωκράτη Κοψαχείλη,που απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο, έδωσε τέσσερα παιχνίδια και είχε απολογισμό δυο νίκες και δυο ήττες. Στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 3-4 κέρδισε με 3-1 την Ακαδημία Παθιακάκη και πήρε την 3η θέση.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

15/4:Ολυμπιακός - Ακαδημία Παθιακάκη 4-6 (12' Χατζόγλου, 32', 35' & 40' Μυστακίδης)

16/4:Ολυμπιακός - Aspire Academy 3-1 (3' Μυστακίδης, 38' & 42' Μπάδρας)

17/4:Ολυμπιακός - Άρσεναλ 0-3

17/4 Μικρός Τελικός:Ολυμπιακός - Ακαδημία Παθιακάκη 3-1 (15' & 22' Χατζόγλου, 42' Μυστακίδης).

Στην διάρκεια του τουρνουά αγωνίστηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας των "ερυθρολεύκων": Λουλουργάς, Μανιός, Μπάμπουλης, Μυστακίδης, Τσόνεβ, Χαρίτος, Κωστούρος, Γιαννόπουλος, Αυλωνίτης, Δανδουλάκης, Ιωαννίδης, Κοπανίδης, Μουζακίτης, Μπάδρας, Χαλιάσας, Χατζόγλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ