ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι απαντήσεις του Φορτούνη

Οι απαντήσεις του Φορτούνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Φορτούνης υποστήριξε ότι ακούστηκαν πολλά ψέματα για αυτόν. "Είμαι εδώ. Και ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι ματς που δεν είναι καλοί" είπε. Τι σχολίασε για τον Πάουλο Μπέντο και τη θέση που του αρέσει να παίζει.

Βγήκε μπροστά και έδωσε απαντήσεις ο Κώστας Φορτούνης. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ, για τον προπονητή του Πάουλο Μπέντο, για την περίοδο ντεφορμαρίσματός του, για τη θέση που του αρέσει να παίζει, αλλά και για το 3ο γκολ των Πειραιωτών σε βάρος της Ένωσης.

Αρχικά είπε στη Nova για τη νίκη επί της ΑΕΚ: " Ξέραμε όλοι ότι είναι ντέρμπι. Ο κόσμος το ήθελε πολύ. Είχαμε κάνει δύο απανωτές ήττες και θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν περνάμε κρίση. Πολλοί είπαν ότι φταίει ο προπονητής, οι παίκτες. Δεν παίξαμε καλά με την ΑΕΛ. Με το ΑΠΟΕΛ ήμασταν πολύ καλοί. Ήταν θέμα τύχης που δεν βάλαμε γκολ. Σήμερα απλά ήρθαν τα γκολ. Θέλαμε να μπούμε δυνατά και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Αυτή ήταν η οδηγία. Είχαμε πει ότι αν γίνει αυτό όλα θα ήταν πιο εύκολα. Έτσι και έγινε. Δείξαμε σε όλους ότι στο γήπεδό μας είμαστε δυνατοί και ότι δύσκολα θα μας κερδίσει κάποιος αντίπαλος".

Για τον Μπέντο: "Μοιάζει περισσότερο με τον κ. Σίλβα. Έχουν ίδια φιλοσοφία. Είναι από την Πορτογαλία και δουλεύει όπως ο Σίλβα. Όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι. Μέρα με τη μέρα όλο και καλύτεροι θα είμαστε".

Για το τι συνέβη με τον ίδιο το καλοκαίρι: "Ακούστηκαν πολλά. Είπαν πολλά για εμένα. Μόνο ένα έχω να πω. Είμαι και πάλι εδώ. Δεν άλλαξε κάτι. Όλοι οι παίκτες, ακόμα και ο Μέσι και ο Ρονάλντο, υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι καλοί. Έτσι και εγώ. Όσο παίζω γίνομαι καλύτερος, έχω βρει τη φόρμα μου. Όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν είναι ψέματα. Άλλαξαν οι προπονητές και δεν είναι καλό αυτό για έναν ποδοσφαιριστή. Μέσα από τη δουλειά προσπαθώ να τα δίνω όλα και να κερδίζει η ομάδα".

Για το αν έχει πρόβλημα να παίζει στα άκρα: " Νιώθω πολύ καλά όταν παίζω πίσω από τον σέντερ φορ. Στα πλάγια δεν είμαι τόσο άνετος στις μεταβιβάσεις μου, στα πατήματά μου, νιώθω ανασφάλεια. Θέλω να παίζω πίσω από τον σέντερ φορ. Εκεί έπαιξα και πέρυσι όλη τη χρονιά. Όχι ότι δεν μπορώ να παίζω στα πλάγια, αλλά η θέση μου είναι πίσω από τον επιθετικό".

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: "Πιο ψηλά σε σχέση με πέρυσι. Πολλοί παίκτες ήρθαν αργά στην προετοιμασία. Δεν έχουν βρει τα πατήματά τους και είναι λογικό, είναι νωρίς. Βγάζουμε νέες συνεργασίες μέσα από τις προπονήσεις. Μαθαίνει ο ένας τον άλλον. Θα δούμε ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό.

Για τη φάση του 3ου γκολ του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: "Ήταν μια φάση που μου έκανε κάθετη πάσα ο συμπαίκτης μου. Είδα ότι ο αντίπαλος αμυντικός θα κάνει τάκλιν για να προλάβει τη μπάλα, γιατί εγώ ήμουν πιο μπροστά, έβαλα δυνατά το πόδι και πήγε η μπάλα στα δίχτυα. Ήταν και λίγο τυχερό".

Photo credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ