ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι ανησυχίες του Μπέντο για Λεβαδειακό και τα διλήμματα!

Οι ανησυχίες του Μπέντο για Λεβαδειακό και τα διλήμματα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού στριφογυρίζει το 0-0 με την Κέρκυρα και για αυτό το λόγο χτύπησε «καμπανάκια» στους παίκτες του. Έδειξε βίντεο από ματς των Βοιωτών. Ποια τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Από «τεσσάρα» στον ΑΟΧ για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα προέρχεται ο Ολυμπιακός. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Πάουλο Μπέντο κοιμάται και ήσυχα τα βράδια. Μη νομίζετε ότι δεν στριφογυρίζει στο μυαλό του το 0-0 με την Κέρκυρα. Μη νομίζετε ότι δεν έχει ασχοληθεί τις προηγούμενες μέρες με τα όσα στραβά έγιναν κόντρα στους «Φαίακες»…

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα το μεσημέρι (4/12, 15.00) άλλο ένα παιχνίδι που μοιάζει με αυτό της Κέρκυρας. Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια κατηφορίζει στον Πειραιά και φεύγει με σκυμμένο κεφάλι και με πολλά γκολ παθητικό στις αποσκευές της. Ωστόσο, για τον Λεβαδειακό και για όλους τους υπόλοιπους συλλόγους τέτοιου επιπέδου, το «Χ» της Κέρκυρας αποτελεί κατά κάποιο τρόπο και «οδηγό» για το πώς μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα μέσα στο Καραισκάκη.

Ο Μπέντο λοιπόν μπήκε σε μία διαδικασία να ψαχτεί για τον Λεβαδειακό. Παρακολούθησε παιχνίδια του, οι συνεργάτες του μόνταραν στιγμιότυπα από αγώνες του και χθες (3/12) οι ποδοσφαιριστές είχαν μία ευκαιρία να δουν σε βίντεο τα στοιχεία που έχουν οι Βοιωτοί και από τα οποία μπορεί να προκληθούν προβλήματα κυρίως στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Λεβαδειακός σίγουρα δεν θα κατέβει με σκοπό να ανοιχτεί. Δεν θα δει το ματς με τους «ερυθρόλευκους», όπως το είχε δει αρχές Σεπτεμβρίου η Βέροια που πήγε στον Πειραιά με σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο.

Το ξέρουν στο Ρέντη ότι οι Βοιωτοί θα κοιτάξουν να κλειστούν πίσω και… ό,τι βγει μπροστά. Το θέμα λοιπόν για τον Μπέντο είναι πώς θα διασπάσουν την κλειστή άμυνα του Λεβαδειακού.

Για αυτό το λόγο κάθισε και είδε ξανά και ξανά το 0-0 με την Κέρκυρα. Είδε ένα προς ένα τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του. Έχει καταλάβει ότι θα πρέπει οι παίκτες του να μπουν από το πρώτο λεπτό με νοοτροπία νικητή και όχι με μπλαζέ ύφος, όπως είχε συμβεί πριν από μία εβδομάδα.

ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Ως προς την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του να παρατάξει ο Μπέντο, στην τελευταία προπόνηση δεν προχώρησε σε κάποια διαφωτιστική δοκιμή. Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Βιάνα με τον Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας ως μία «πρόβα τζενεράλε» ενόψει ΑΠΟΕΛ (σ.σ. είναι τιμωρημένος ο Μποτία από το ματς της Κύπρου). Και πάλι όμως, δεν το «φωτογράφισε» τόσο έντονα χθες στο Ρέντη.

Επίσης παραμένει ανοικτό το τι θα γίνει με τον Πάρντο. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Κολομβιανός βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει φανέλα βασικού σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από σχεδόν 2,5 μήνες (σ.σ. τελευταία φορά ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή). Αν ξεκινήσει, τότε ο Ελιουνούσι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να κάτσει στον πάγκο και όχι ο Σεμπά.

Με λίγα λόγια, η ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να αποτελείται από τους Λεάλι στα γκολπόστ, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα (Μποτία) και Ντε Λα Μπέγια στην αμυντική τετράδα, τους Μιλιβόγεβιτς – Μάρτινς στα χαφ, τους Σεμπά και έναν εκ των Ελιουνούσι ή Πάρντο στα «φτερά» και τον Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγιε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ