ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι ανακοινώσεις του Μαρινάκη

Οι ανακοινώσεις του Μαρινάκη

Σε τρεις σημαντικές ανακοινώσεις θέλει να προβεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο Διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας. Διαβάστε αναλυτικά.

Σημαντικό είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να εξαγγείλει αλλαγές τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Είχε εξάλλου προαναγγείλει αυτές τις αλλαγές με την πιο κύρια εξ' αυτών να αφορά στην τοποθέτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Θρύλος Α.Ε, Γιώργου Παύλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει και το όνομα του νέου τεχνικού, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

Όλα έδειχναν ότι αυτός θα ήταν ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μάρκο Σίλβα. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει "λύσει" το συμβόλαιό του με τα "λιοντάρια" και δεν γνωρίζουμε εάν θα καταφέρει να το κάνει μέχρι και τη Δευτέρα.

Το Sport24.gr είχε αναλύσει την περίπλοκη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με την έκβαση της διαμάχης ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην έχει καταληκτική ημερομηνία.

Ουσιαστικά η Σπόρτινγκ προσπαθεί να αποφύγει την αποζημίωση στον Μάρκο Σίλβα, εφευρίσκοντας παραπτώματα στη συμπεριφορά του. Από την άλλη, ο προπονητής ζητά χρήματα για εναπομείναντα τρία χρόνια του συμβολαίου ενώ αναμένεται να οδηγήσει και στα δικαστήρια την πρώην ομάδα του, για ηθική βλάβη, καθώς δεν του επιτρέπεται - λόγω της κατάστασης - να υπογράψει σε άλλη ομάδα, εν προκειμένω τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα η ομάδα της πορτογαλική πρωτεύουσας που έχει προσλάβει ως τεχνικό τον Ζόρζε Ζεζούς δεν αποκλείεται να κάνει "καψώνια" στον Μάρκο Σίλβα, κρατώντας τον ανενεργό για την επόμενη σεζόν.

Σκοπός του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν να ανακοινωθεί ο Μάρκο Σίλβα - επιθυμία τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Πορτογάλου τεχνικού να συνεργαστούν - ως νέος προπονητής των "ερυθρολεύκων".

Δεν είναι γνωστό εάν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει τον Σίλβα ή κάποια άλλη εναλλακτική επιλογή που έχει έτοιμη, στο νέο τεχνικό της ομάδας, στο Δ.Σ της Δευτέρας.

Η τρίτη εκ των σημαντικών ανακοινώσεων στις οποίες αναμένεται να προβεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη Δευτέρα, αφορούσε αυτή του επιθετικού.

Από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν το όνομα του Βούλγαρου επιθετικού, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, την ώρα που στη γειτονική χώρα θεωρούν "κλεισμένη" τη μεταγραφή, με ο,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Ο 34χρονος Βούλγαρος πρώην επιθετικός των Μονακό, Φούλαμ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ο επικρατέστερος, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση του 26χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Έλτσε, Ζόνατας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ