ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αλλαγές του Γκαρθία στην ενδεκάδα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μάρκο Μάριν και Δημήτρης Νικολάου αναμένεται να είναι τα τρία νέα πρόσωπα στη ρεβάνς του προημιτελικού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (7/2, 19:30).

Όλα ανοικτά! Κλασικός Γκαρθία με λίγα λόγια σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στον επαναληπτικό του 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (7/2, 19.30), με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση μέσα στο "σπίτι" της και κατ' επέκταση μία ρεβάνς από την ήττα στο προ δύο ημερών ντέρμπι.

Ο Ισπανός τεχνικός, πιστός στις αρχές του και στις συνήθειές του, δεν υπήρχε περίπτωση να αποκαλύψει και να δώσει στο πιάτο την ενδεκάδα στους παίκτες του.

Θα την "φρεσκάρει" πάντως την ενδεκάδα. Πρώτα απ' όλα, ο Μποτία είναι "οφ" λόγω της αποβολής στο ντέρμπι πρωταθλήματος και πολύ πιθανό φαντάζει το σενάριο να δούμε τον Νικολάου στο πλευρό του Σισέ.

Επίσης, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ξανά ο Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης. Οπότε, ο Ανσαριφάρντ θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Επίσης, είναι ανοικτό και το τι θα συμβεί με τα χαφ, αν θα ξεκινήσει δηλαδή ο Οφόε ή όχι.

Πολλά μέτωπα είναι ανοικτά. Ακόμα και ο Ελαμπντελαουί για παράδειγμα που είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει φανέλα βασικού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ομάρ πάει για βασικός, αλλά με τον Νορβηγό ποτέ δεν ξέρεις!

Επίσης, ο Μάρκο Μάριν αναμένεται να ξανακερδίσει φανέλα βασικού μετά το "διάλειμμα" του αγώνα πρωταθλήματος με την "Ένωση" και να πάρει τη θέση του Φελίπε Πάρντο.

Εκτιμήσεις για την ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν ούτε κατά διάνοια. Ο Γκαρθία είναι ένας προπονητής που πάντοτε εκπλήσσει με τις αποφάσεις του, πάντοτε βρίσκει έναν τρόπο να ξαφνιάζει ακόμα και τους παίκτες του. Οπότε, όλοι στο Ρέντη βρίσκονται εν αναμονή της ανακοίνωσης της ενδεκάδας, λίγο πριν επιβιβαστούν οι “ερυθρόλευκοι” στο πούλμαν με προορισμό το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Ιγκόρ, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ