ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι 2+2 για τσεκάρισμα στη Νέα Σμύρνη

Οι 2+2 για τσεκάρισμα στη Νέα Σμύρνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την δύσκολη δοκιμασία της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και μια καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους της ομάδας να τσεκάρουν 2+2 "κυανέρυθρους".

Με εξαίρεση την εντός έδρας ήττα από την Βέροια, ο Πανιώνιος μοιάζει και φέτος έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην Super League, όπως ακριβώς και πέρσι που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Το έργο του Ολυμπιακού το Σάββατο (15/10) στη Νέα Σμύρνη κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Πέρα από το γεγονός ότι οι "κυανέρυθροι" δείχνουν εξαιρετικά συμπαγείς στον αγωνιστικό χώρο, διακρίνονται και για την ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά. Γεγονός που τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους.

Ο Πάουλο Μπέντο φυσικά και γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα όσα οφείλει να προσέξει η ομάδα του κόντρα στον Πανιώνιο και αυτό που σίγουρα δεν θέλει να επαναληφθεί στη Νέα Σμύρνη, είναι το νωθρό ξεκίνημα που είχαν οι παίκτες του στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς με Ηρακλή και ΑΕΛ.

Απόλυτα συγκεντρωμένους και βγάζοντας ενέργεια από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, θέλει να δει τους "ερυθρόλευκους" ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΤΑ 4 ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Εκτός από το βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει το παιχνίδι, υπάρχει ένα ακόμη στοιχείο που μπαίνει στο κάδρο και προσδίδει ξεχωριστό ενδιαφέρον στο 90λεπτο της Νέας Σμύρνης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν 2+2 παίκτες, για διαφορετικούς λόγους σε πρώτη φάση.

Οι εμφανίσεις του Ρισβάνη με τη φανέλα των "κυανέρυθρων" σε καμία περίπτωση δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στο στρατόπεδο των Πειραιωτών. Η εξέλιξη του 22χρονου στόπερ είναι εμφανής και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μιλάμε για Έλληνα παίκτη, αυτομάτως το πακέτο γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό.

Ωστόσο η περίπτωση αυτή δεν είναι απλή και επί της ουσίας θα απασχολήσει μόνο αν ο παίκτης δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο. Η αντίθετη εξέλιξη θα σημάνει την εκ νέου ενεργοποίηση της ρήτρας που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό.

Οι 2+2 για τσεκάρισμα στη Νέα Σμύρνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 26χρονος φορ είναι παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, παρακολουθείται και στη Νέα Σμύρνη ο Μπέντο (ο συμπατριώτης του Κάρλος Κεϊρόζ είναι προπονητής την εθνική του Ιράν) θα έχει την ευκαιρία να τον τσεκάρει από κοντά. Το συμβόλαιο του Ιρανού διεθνή φορ (52 συμ., 12 γκολ) με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Οι 2+2 για τσεκάρισμα στη Νέα Σμύρνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Πειραιώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με ένα δικό τους παιδί, που στα 22 του αποτελεί έναν από τους πλέον ανερχόμενους Έλληνες χαφ και σίγουρα θα παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον τις προσπάθειες του. Για την ώρα πάντως δεν προκύπτει κάποια σκέψη επιστροφής του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Οι 2+2 για τσεκάρισμα στη Νέα Σμύρνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ίδιος ο παίκτης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να τσεκάρουν την πρόοδο του.

Οι 2+2 για τσεκάρισμα στη Νέα Σμύρνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΟΙ 3+1 "ΠΡΩΗΝ"

Στην ίδια κατηγορία με τον Γιαννιώτη ανήκει και ο Μοχάμεντ Μπεν, που επίσης έχει παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού. Για τον κυνηγό από τις Κομόρες (με γαλλικό διαβατήριο) πάντως οι πιθανότητες να βάλει κάποια στιγμή τα "ερυθρόλευκα" είναι μάλλον απειροελάχιστες.

Ο Καθάριος επίσης ανήκε στον Ολυμπιακό χωρίς ωστόσο ποτέ να φορέσει τη φανέλα του, ενώ ο Κρητικός έφτασε μέχρι την Κ-20 των Πειραιωτών, συνέχισε στην Κέρκυρα και τώρα μάχεται με τα "κυανέρυθρα".

Προδιαγραφές για καριέρα στο Λιμάνι είχε ο Ολαϊτάν, ωστόσο μετά την περιπέτεια της υγείας του και μια σειρά από δανεισμούς, ο Ολυμπιακός τον αποδέσμευσε και ο Νιγηριανός κυνηγός επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ετοιμάζεται ο Μάριν για Νέα Σμύρνη
Γεύμα με άρωμα... Ιβηρικής
Πάει για τέλη Οκτώβρη ο Ελαμπντελαουί
Κρύβεται κι άλλη λάμψη πίσω από την 4άδα πενταετίας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ