ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι 11+1 "εκλεκτοί" του Αμπιντάλ!

Οι 11+1 "εκλεκτοί" του Αμπιντάλ!

Ο Ερίκ Αμπιντάλ επέλεξε σε αγγλική εκπομπή την καλύτερη ενδεκάδα παικτών που έχει αγωνιστεί ποτέ ως συμπαίκτης. Η διάταξη που επέλεξε ήταν το 4-2-3-1 και το... δίλημμα στην επίθεση.

Την δική του… φανταστική και καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών του, είχε επιλέξει ο Ερίκ Αμπιντάλ κατά την περίοδο που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Η διάταξη που επέλεξε ήταν 4-2-3-1, αλλά στην επίθεση είχε ένα… δίλημμα γι’ αυτό και επέλεξε δύο παίκτες.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Την δική του… φανταστική και καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών του, είχε επιλέξει ο Ερίκ Αμπιντάλ κατά την περίοδο που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό! Ο Γάλλος πρώην άσος των Πειραιωτών, μετά τους Χαβιέρ Σαβιόλα και Μίτσελ, φιλοξενήθηκε και αυτός στην αγγλική εκπομπή "The Fantasy Football Club" του βρετανικού καναλιού "Sky Sports" και διάλεξε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε και έχει αγωνιστεί ως συμπαίκτης μαζί τους, από την τεράστια καριέρα του.

Η διάταξη που επέλεξε ήταν 4-2-3-1 και ξεκίνησε με τον Victor Valdes κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά διάλεξε τους Dani Alves, Lilian Thuram, Carles Puyol και Patrice Evra, ενώ τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Patrick Vieira και Claude Makelele.

Οι τριάδα μπροστά τους από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Lionel Messi, Zinedine Zidane και Ribery. Στην επίθεση είχε ένα… δίλημμα γι’ αυτό και επέλεξε δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Benzema και Ibrahimovic!".

Οι 11+1 "εκλεκτοί" του Αμπιντάλ!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ