ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οφόε: "Στενοχωρήθηκα για Χάσι, η ευθύνη στους παίκτες"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε συνέντευξή του, ο Οτζίτζα Οφόε μίλησε για την υποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά την ήττα από την ΑΕΚ και αναφέρθηκε ακόμα στην απόλυση του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε μίλησε σε πολωνικό Μέσο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την επίσκεψη φίλων της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και για την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τον μεγάλο αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Όταν ρωτήθηκε για το αν προτιμά τη Λέγκια ή τον Ολυμπιακό, ο Βέλγος ανέφερε πως "αν έλεγα ότι είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός, δεν θα ήταν χαρούμενοι στη Βαρσοβία. Το ίδιο θα συνέβαινε και στην ελληνική ομάδα, αν επέλεγα τη Λέγκια. Και οι δύο σύλλογοι είναι στην καρδιά μου". Με λίγα λόγια, θέλησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις.

Εν συνεχεία, ο Οφόε ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι ζει ξανά την ίδια περιπέτεια στο Champions League, μιας και πέρυσι με τη Λέγκια δεν είχε τις καλύτερες των αναμνήσεων όσον αφορά στα αποτελέσματα. Ο ίδιος απάντησε σχετικά:

"Είναι κάπως έτσι. Αρκετές ομάδες το περνάνε αυτό. Όταν μπαίνεις στο Champions League, είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι στα εθνικά πρωταθλήματα, κυρίως πνευματικά. Κάποιες φορές ήμασταν τυχεροί και κάποιες άλλες ήταν δικό μας το λάθος. Τώρα, πρέπει να κάνουμε να ηρεμήσουμε".

Για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα είπε: "Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα συναντήσουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Με την Γιουβέντους παίξαμε καλά και ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ. Στο Champions League, παλεύουμε για την 3η θέση. Σε έναν όμιλο με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, είναι δύσκολο να ονειρευτείς κάτι παραπάνω".

Για την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι και αν τον εξέπλησε, απάντησε: "Φυσικά. Απολύθηκε μετά την πρώτη ήττα. Στο ματς με την ΑΕΚ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά χάσαμε 3-2 κι ο πρόεδρος πήρε αυτήν την απόφαση. Στεναχωρήθηκα εκείνη τη στιγμή, διότι ο κόουτς απολύθηκε και κυρίως η ευθύνη βαρύνει τους παίκτες γι' αυτό που συνέβη".

Επίσης, αναφέρθηκε και στην επίσκεψη στου Ρέντη μετά την ήττα από την ΑΕΚ: "Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ήταν δύσκολη η κατάσταση. Παίζαμε εκτός έδρας κι οι οπαδοί μας δεν μπορούσαν να είναι στο γήπεδο, οπότε μας περίμεναν στο προπονητικό μας κέντρο. Ευτυχώς μιλήσαμε. Μας είπαν να αρχίσουμε να νικάμε. Αν παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τότε οι οπαδοί θα είναι ικανοποιημένοι. Τους καταλαβαίνω, διότι αγαπούν το σύλλογο, είναι όλη τους η ζωή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ